Winnen: Dag in de Branding met Kleine Viezerik Winnen: Dag in de Branding met Kleine Viezerik

Zaterdag 12 maart in het Paard van Troje

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Winnen: Dag in de Branding met Kleine Viezerik

Zaterdag 12 maart in het Paard van Troje

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Het festival voor nieuwe muziek, Dag In De Branding, vindt op zaterdag 12 maart voor de negentiende keer plaats op verschillende locaties in Den Haag. Onder het thema ‘liefde, taal, poëzie en expressie’ zijn er die dag optredens te bezoeken van Nieuw Amsterdams Peil speelt Louis Andriessen ‘Anaïs Nin’ en Ghalia Benali sings Oum Kalthoum. Het festival wordt afgesloten met een optreden van Kleine Viezerik in het Paard van Troje. 3VOOR12 Den Haag geeft kaarten weg.

Zaterdag 12 maart in het Paard van Troje

Het festival voor nieuwe muziek, Dag In De Branding, vindt op zaterdag 12 maart voor de negentiende keer plaats op verschillende locaties in Den Haag. Onder het thema ‘liefde, taal, poëzie en expressie’ zijn er die dag optredens te bezoeken van Nieuw Amsterdams  Peil speelt Louis  Andriessen ‘Anaïs  Nin’ en Ghalia Benali sings Oum Kalthoum. Het festival wordt afgesloten met een optreden van Kleine Viezerik in het Paard van Troje. 3VOOR12 Den Haag geeft kaarten weg.

Kleine Viezerik heeft het afgelopen jaar een grote buzz weten op te bouwen binnen de Nederlandse hiphopscene. Zo leverde een studiosessie bij het BNN platform 101Barz hem niet alleen een nieuwe fanbase, maar ook aandacht van platenmaatschappijen op. Daarnaast leverde hij bijdrages aan releases van onder andere Dio, The Opposites en Winne. De aandacht van het grote publiek ontving hij onlangs in het programma Op Volle Toeren van De Tros. Hierin vond Kleine Viezerik, onder begeleiding van Ali B, een indrukwekkende samenwerking met Willeke Alberti voor een uitvoering van zijn single ‘Meisje luister’.

Het debuutalbum van Kleine Viezerik is vorig jaar verschenen en levert alom lovende reacties op. Zo noemt 3FM-dj Giel Beelen hem het ‘het complete plaatje’ nadat hij tijdens een studiobezoek de volledige uitzending dirigeerde met grappen, freestyles en anekdotes. De hiphop-ster van Kleine Viezerik is rijzende, en de wereld zal nog meer van hem gaan horen met optredens op festivals als Mystery Land en Solar.

Win kaarten op 3VOOR12 Den Haag
3VOOR12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Kleine Viezerik op zaterdag 12 maart op Dag in de Branding in het Paard van Troje. Wat je daarvoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag:  Hoe heet het debuutalbum van Kleine Viezerik dat vorig jaar is verschenen? Mail je antwoord uiterlijk woensdag 9 maart naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

G19 | Dag in de Branding met Kleine Viezerik
Zaterdag 12 maart @ Paard van Troje
Aanvang: 21.30 uur | Entree: 8,50 euro

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag