F presenteert videoclip ‘Feeling good’

Nieuwe single, nieuw concept en een optreden van de bovenste plank

Suzanne Tamis ,

De crossover funkband F, door menig mens al bekend door hun grote succes in 2007, is weer helemaal terug. En hoe!? Keihard! Ze presenteerden in de SuperMarkt hun nieuwe single en videoclip ‘Feeling good’ en bovenal hun vernieuwend concept; Het zogenoemde CRC, ofwel Continue Release Concept, belooft elke zes weken een nieuwe single met clip en bijhorende releaseparty.

Nieuwe single, nieuw concept en een optreden van de bovenste plank

De crossover funkband F, door menig mens al bekend door hun grote succes in 2007, is weer helemaal terug. En hoe!? Keihard! Ze presenteerden in de SuperMarkt hun nieuwe single en videoclip ‘Feeling good’ en bovenal hun vernieuwend concept; Het zogenoemde CRC, ofwel Continue Release Concept, belooft elke zes weken een nieuwe single met clip en bijhorende releaseparty. In combinatie met de eindeloze mogelijkheden die de sociale media tegenwoordig te bieden heeft zal dit moeten zorgen voor een continue stroom van verse F-producten voor iedereen.

F heeft er zin in. Véél zin in! De bandleden zijn muzikaal rijkelijk bedeeld; de muziek is veelzijdig, pakkend en opwindend. De heren wisselen en mixen muziekstijlen tot een boeiend en vooral swingend geheel. Funk, pop, rock en rap voeren veelal de boventoon, maar ook een vleugje reggae en rock ’n roll komen langs. Naast enkele serieuze onderwerpen worden er veel blijheden bezongen of gerapt, zowel in het Engels als Nederlands. Het publiek is om; menig heup gaat los en er zijn enthousiaste pogingen tot meezingen. De relatief jonge bandleden zijn echte showmannen, hun interactie is zelfbewust en doortastend. Onwankelbaar, overtuigd, muzikaal; een optreden van de bovenste plank.

De videoclip bij de single ‘Feeling good’ kun je hieronder bekijken. De video is gemaakt door Nik van den Berg, zanger/bassist van F. Het nummer is geporduceerd door Martin Verheesen en opgenomen in de Erasmus Studio Zoetermeer en Musicfront Studio Zoetermeer door Bram Bol and Martin Verheesen.