Fotoverslag Club 3voor12 Den Haag #9

De sfeer in foto's

Foto's: Eefje Lammers, Peter de Hoog, Jeroen Pauwels, Ramond Jaggessar ,

Met vier getalenteerde bands op het affiche, was de alweer tiende editie van club 3VOOR12 Den Haag wederom een groot succes. Een waardige afsluiter voor het jaar 2008. Laat 2009 maar komen!

De sfeer in foto's

Als eerste band is het de beurt aan de jongens van Starcatcher.
De rockband heeft dit jaar al veel van zich laten horen. Zo waren ze
genomineerd tijdens de Haagse Popweek Finale voor 'Aanstormend Talent'. Fans hadden zich uitgedost in zelfgemaakte stickers om de band te steunen. Binnenkort gaat de band de studio in om een EP op te nemen, maar eerst stonden ze nog op het podium in het Paardcafe!

Als wij het toch over jong en talentvol hebben: The Levi's!
Ook zij waren genomineerd in de 'Aanstormend Talent' categorie
en wisten dat tijdens club 3VOOR12 zeker waar te maken.
Ondanks stemproblemen van zanger Marcus was het toch een feestje!

De uitwisselingsband van de avond is de Rotterdams/Utrechtse band Revision. Hun nieuwe EP kreeg al veel goede kritieken en ook live weet de band het er zeer goed vanaf te brengen. Met hun gelikte pop/rock sound wisten ze menig aanschouwer tot een fan om te turnen.

Als spetterende afsluiter van de avond liet Suburbs even flink van zich horen! De rockband uit Scheveningen heeft al een hele reputatie opgebouwd. Ze lieten de funderingen van het Paardcafe nog maar net heel met hun harde rocksound. Zanger Johan laat, al springend over het podium, zien dat Suburbs nog heel goed
kunnen rocken.