Laatste Club 3voor12 Den Haag van het jaar

Zaterdag 6 december in het Paardcafé

De verjaardag van Sinterklaas is nog nooit zo goed gevierd als aanstaande zaterdag 6 december. Dan vindt namelijk de laatste Club 3VOOR12 Den Haag van dit jaar plaats in het Paardcafé. Tijdens deze tiende editie zijn er optredens van Suburbs, Revision, The Levi’s en Starcatcher.

Zaterdag 6 december in het Paardcafé

De verjaardag van Sinterklaas is nog nooit zo goed gevierd als aanstaande zaterdag 6 december. Dan vindt namelijk de laatste Club 3VOOR12 Den Haag van dit jaar plaats in het Paardcafé. Tijdens deze tiende editie zijn er optredens van Suburbs, Revision, The Levi’s en Starcatcher. De avond ziet er als volgt uit:

20.00 uur Starcatcher
De jonge band Starcatcher was dit jaar één van de vier genomineerden voor de Haagse Popprijs in de categorie Aanstormend Talent. De symfonische rockband rond zanger/bassist Jesse Evers is dus al hard aan de weg aan het timmeren. Op 19 december duiken de vier heren de studio van Ernst van Wageningen, de Basement Studio, in om daar een heuse EP op te nemen. Eind januari zal deze gepresenteerd worden. Maar uiteraard eerst nog even een knallend optreden op Club 3VOOR12 Den Haag.

21.00 uur The Levi’s
Nóg zo’n jong talent vanavond tijdens Club 3VOOR12 Den Haag. Net als Starcatcher werden zij eerder dit jaar genomineerd voor de Haagse Popprijs voor Aanstormend Talent. Ze zijn nog maar een jaar bij elkaar, maar stonden inmiddels al op veel podia en festivals, waaronder de Haagse Popweek en het Summertime Festival op het Scheveningse strand. Met hun stevige rocksongs zullen ze het Paardcafé even flink laten schudden.

22.10 uur Revision
Het is inmiddels een traditie dat er tijdens elke Club 3VOOR12 Den Haag een band van buiten de regio wordt uitgenodigd om kennis te maken met het Haagse publiek. Deze keer is dat de band Revision, afkomstig uit Rotterdam en Utrecht, die uit het muzikale vaatje van bands als Radiohead en Muse tapt. Het trio schreef al verschillende bandwedstrijden op haar naam en de dit jaar uitgebrachte EP ‘Heavy Light’ kon ook rekenen op zeer lovende kritieken. Absoluut een band die je moet gaan bekijken deze zaterdag.

23.20 uur Suburbs
De afsluiter van deze editie van Club 3VOOR12 Den Haag is dé Scheveningse rocksensatie Suburbs. Inmiddels is het al meer dan tien jaar geleden dat zij de Grote Prijs van Nederland wonnen, maar vergane glorie is het absoluut niet. De vier heren rocken nog onverminderd hard door en deze maand kunnen we dan eindelijk de nieuwe cd verwachten. Ongetwijfeld zullen we ook deze avond veel nieuw materiaal horen. Mis het niet!

Club 3VOOR12 Den Haag is op zaterdag 6 december vanaf 19.30 uur in het Paardcafé aan de Prinsegracht 10 in Den Haag.  De entree is zoals altijd gratis.