3voor12 Breda

Programma Ik Zie U Graag 2017 rond met o.a. Krankland, Tamino en Compact Disk Dummies

Talent op zondag, zaterdagmiddag uitstap naar het Grand Theatre

We waren al enthousiast over de eerste namen voor Ik Zie U Graag 2017 in het weekend van 7, 8 en 9 april in Mezz: Amongster, Pomrad, Piquet, Absynthe Minded, Coely, Whispering Sons en Warhaus en nu is het programma zo goed als compleet. Op vrijdag 7 april komt bijvoorbeeld de winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel Tamino met zijn sobere, melancholische geluid optreden.

De toevoegingen voor de zaterdag zijn ook zéér ok: experimentele R&B van WWWater de elektropunk van Compact Disk Dummies en de psychpop van Krankland (vorig jaar al tweemaal in Breda). Daarnaast is er in samenwerking met het Belgische Poppunt en PechaKucha van alles te beleven in het Grand Theatre op het Van Coothplein. We weten nog niet precies wat.

Aanstormend talent op zondag
De zondag van Ik Zie U Graag is traditioneel gratis. In samenwerking met Poppunt’s Vi.be presenteert Mezz vier opkomende talenten: Bitches Brew, I’m The Hung, Morphine Milkshake en WYNN. Vorig jaar lieten we ons verrassen door Equal Idiots en Lighthousing. Ook popjournalist en België-watcher Willem Jongeneelen (OOR, BN/De Stem) gaat weer in gesprek met gasten uit de Belgische muziek in ‘Klappen met Willem’ waaronder Triggerfingers Mario Goossens en manager Eric Didden.

Dagtickets en passe-partout verkoop
Dagtickets voor vrijdagavond 7 en zaterdagavond 8 april kosten € 20,-. Een passe-partout voor deze twee avonden kost € 35,-. Het programma op zondagmiddag 9 april is gratis toegankelijk. Tickets zijn verkrijgbaar via de vernieuwde website van Mezz (NIEUW!).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12