#BB16: Indian Askin weet enthousiasme niet over te brengen op publiek

Kelly de Rybel ,


Indian Askin is niet te stoppen. Met singles als 'Answer' en 'Asshole Down' is dat ook niet verwonderlijk. Ze behoren tot de 12van3voor12 en zijn 3FM Serious Talent. We zien Alaya en co dan ook bijna óveral deze zomer. Vandaag doen de Amsterdammers het Amstel Podium van Breda Barst aan. Lekker vuig. Lekker rauw. Precies wat we willen op deze zaterdagavond.

HET CONCERT:
Indian Askin, Amstel Podium, zaterdag 17 september 2016

DE ACT
Indian Askin is met hun 'Sea of Ethanol' een liefdeskind van dEUS en Beck, verwekt onder invloed van al dat ons bloed sneller laat stromen. Ongepolijste, tactloze teksten omlijst door een verrassende mix van indie, punk en synth en een gezonde dosis 'we don't give a fuck'. De Amsterdammers zetten een energieke show neer en wisselen nauwkeurig af tussen sfeervolle momenten en keiharde rock.

HET PUBLIEK
Toch lijkt het publiek niet onder de indruk. Middenin de menigte wordt gepraat over koetjes en kalfjes, Pokémon gevangen en dumpert.nl en Facebook gecheckt. Hoe hard de band hun best doet, het publiek wordt niet met hun enthousiasme aangestoken. Jammer.