#BB16: All For Nothing verbroedert

Taai publiek komt toch los voor sympathieke Rotterdammers

Daniël Hereijgers ,

Female fronted hardcore uit Rotterdam, al vijftien jaar actief. We verwachten een interactieve beukshow waarbij oordopjes verplicht zijn. Voor wie Drive Like Maria, op dat moment op het Amstel Podium, te soft is.

HET CONCERT:
All For Nothing, Spaanse Kraag, zaterdag 17 september 2016

DE ACT
"Believe you can and you're half way there..." brult de band in openingsnummer 'Luctor et Emergo', toevallig ook de opener van 'What Lies Within Us', het laatste album uit 2014 van All For Nothing. Vier man sterk, Ernst-Jan, Tim, Roel en Joost én frontvrouw en zangeres Cindy: het is een sterk team dat muziek maakt vanuit hun hart en universele waarheden. Zoals vriendschappen ('Five Leave Clover') of het doorbreken van een kutperiode in je leven ('I Will Arise'). Van de expressie in van 'suffocate' op het gezicht van Cindy tot het continu over het podium knallen van de hele band: hier staat een team.

HET PUBLIEK
Dat moet even op gang komen. "Volg dat gele shirt," vraagt Cindy en de eerste goeie circle pit start. Het voorste deel van de tent is mee en doet graag een stapje naar voren als de band daarom vraagt. Daarna is het slammen en duwen, terwijl de band energiek voorsleurt op het podium. Zo kom je dus aan dik 65.000 likes op Facebook, door dit in binnen- en buitenland zo te doen.

HET MOMENT
Het slot op het podium, met het publiek en twee voorzichtige stagedives. De missie van All For Nothing is geslaagd en de Spaanse Kraag is verbroederd, of de mosh pit vooraan dan toch. Felle hardcore zoals het bedoeld is.