3voor12 begint 2012 fris: nieuw logo, nieuwe website 3voor12 begint 2012 fris: nieuw logo, nieuwe website

Dit is 'em dan!

, Redactie 3VOOR12/Breda

3voor12 begint 2012 fris: nieuw logo, nieuwe website

Dit is 'em dan!

Redactie 3VOOR12/Breda ,

Welkom op de geheel vernieuwde site van 3voor12/Breda! We hebben afgelopen weken keihard gewerkt, en het eindresultaat is ernaar, mogen we wel zeggen.

Zoals we voor de jaarwisseling al beloofden, zit deze website propvol nieuwe opties! Je begint op de homepage, waar we je regelmatig zullen voorzien van links naar het laatste nieuws en verslagen.

Onder het kopje 'Nieuws' vind je alle berichten op chronologische volgorde, zoals je van ons gewend was. Aan de rechterkant van de site zie je mediabestanden van lokale artiesten, enzovoort. Momenteel nog beperkt, maar in toekomst, nouja, onbeperkte mogelijkheden!

Die balk links is de vernieuwde Luisterpaal. Over de gehele site kun je hier media aan toevoegen (met het 'plusje' dat je vindt op elk mediabestand), en deze blijven gewoon netjes als een playlist erin staan, zelfs als je de gehele site verlaat (alsof je dat zou willen) en later terugkomt.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij zelf! Voor nu, veel plezier! En mocht je nog vragen hebben, zie het eveneens geheel nieuwe kopje 'Contact'!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda