Meer aandacht voor veelbelovende lokale bands tijdens 3! in Mezz Meer aandacht voor veelbelovende lokale bands tijdens 3! in Mezz

Eerste editie met Vanderbuyst, Tank86 en The Fifth Alliance

, Tekst: redactie3VOOR12/Breda

Meer aandacht voor veelbelovende lokale bands tijdens 3! in Mezz

Eerste editie met Vanderbuyst, Tank86 en The Fifth Alliance

Tekst: redactie3VOOR12/Breda ,

Goede tijden voor opkomende bands uit Breda en omstreken! Was er al POB met Uit Je Hok, vanaf zondag is de stad 3! rijker. Op de eerste editie van dit minifestival voor lokale bands in Mezz kun je meteen Vanderbuyst, Tank86 en The Fifth Alliance.

Eerste editie met Vanderbuyst, Tank86 en The Fifth Alliance

Goede tijden voor opkomende bands uit Breda en omstreken! Was er bijvoorbeeld al POB met Uit Je Hok, vanaf zondag is de stad 3! rijker. Op de eerste editie van dit minifestival voor lokale bands in Mezz kun je meteen de internationaal doorbrekende rocksensatie Vanderbuyst zien, een tipje van de sluier van Tank86’s nieuwe materiaal krijgen en laat The Fifth Alliance na een tijdje weer van zich horen in zijn thuisstad.

Mezz is van mening dat podia steeds minder mogelijkheden hebben om lokaal talent te ondersteunen omdat veel grote bands vaak zelf bepalen welke band het voorprogramma mag verzorgen. De organisatie achter de Bredase concertzaal wil toch een springplank voor talentvolle bands bieden, daarom is 3! in het leven geroepen. Er zijn geen beperkingen in genres of ervaring, kwaliteit is veel belangrijker. De programmeurs van Mezz letten er wel op dat de bands muzikaal niet te veel van elkaar verschillen. En de eerste editie is meteen een harde.

Uit Je Hok blijft ook gewoon bestaan, op de dinsdagavond gratis in Mezz Café. Zo kon je de afgelopen twee weken al optredens van Where Is The Audience, The Atlantic Heroes en Icon meepikken. De kans is ook groot dat de beste en meest veelbelovende bands van Uit Je Hok optreden bij 3! De eerste editie van Drie! is aanstaande zondag vanaf 19.30 uur. Natuurlijk is 3VOOR12/Breda erbij, goede tijden!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda