Dirty Bastards zoekt figuranten voor videoclip ‘Rip Your Heart Out’ Dirty Bastards zoekt figuranten voor videoclip ‘Rip Your Heart Out’

Zondag 30 januari in Publieke Werken

, Tekst: Daniël Hereijgers

Dirty Bastards zoekt figuranten voor videoclip ‘Rip Your Heart Out’

Zondag 30 januari in Publieke Werken

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Altijd al eens in een videoclip van een rockband willen meespelen? Grijp dan je kans op zondag 30 januari als Dirty Bastards hun clip voor ‘Rip Your Heart Out’ van de plaat ‘Hard To Kill’ opneemt in het Bredase café Publieke Werken.

Zondag 30 januari in Publieke Werken

Altijd al eens in een videoclip van een rockband willen meespelen? Grijp dan je kans op zondag 30 januari als Dirty Bastards hun clip voor ‘Rip Your Heart Out’ van de plaat ‘Hard To Kill’ opneemt in het Bredase café Publieke Werken. De punk’n’roll band, die op 5 februari ook optreedt tijdens Club3VOOR12/Breda, zoekt enthousiaste mensen die als publiek willen figureren bij de opnames waarbij het optreden in de zaal van Publieke Werken deel van uitmaakt. De opnames beginnen om 20.00 uur en zullen tussen de één en twee uur in beslag. De band belooft daarnaast dat er “wat bier aanwezig is om het bezoek extra leuk te maken!” Laat Dirty Bastards wel even weten of je komt, via de website van de band of via dirtybastards@gmail.com.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda