Op derde kerstdag gaat Breda weer rock’n’bowlen Op derde kerstdag gaat Breda weer rock’n’bowlen

Tweede edite WanTwo Bowling nog groter met 48 teams

, Tekst: Daniël Hereijgers

Op derde kerstdag gaat Breda weer rock’n’bowlen

Tweede edite WanTwo Bowling nog groter met 48 teams

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Wie er vorig jaar bij was, wist toen al: in 2011 weer! WanTwo Bowling, van WanTwoTrash en POB, is dit jaar groter dan bij het debuutjaar: liefst 48 teams strijden dinsdag 27 december in Bowling & Partycentrum Breda om de titel van beste rock’n’roll bowlers van de stad.

Tweede edite WanTwo Bowling nog groter met 48 teams

Wie er vorig jaar bij was, wist toen al: in 2011 weer! WanTwo Bowling, van WanTwoTrash en POB, is dit jaar groter dan bij het debuutjaar: liefst 48 teams strijden dinsdag 27 december in Bowling & Partycentrum Breda om de titel van beste rock’n’roll bowlers van de stad. Groter en met meer muziek, deze editie gaan de garage/surf/sixties/punkers van Beyond Lickin’, de country-trashers van Reversie Cowgirls en Icon, rock’n’roll bowlers van 2010 winnaars in de categorie ‘Bands,’ het hilarische optreden van Dead Elvis proberen te doen verbleken.

Gratis toegankelijk natuurlijk, voor als je toevallig niet één van de 48 x 4 = 192 bowlers bent en het spektakel toch mee wil maken. De eerste ballen rollen om 20:00 uur en blijven vier uur rollen. 3VOOR12/Breda doet mee en neemt het op tegen 17 andere ‘muzikale bowl organisaties’ zoals de vrienden van Locals United, POB, Quiz’m, Breda Barst en de winnaars van vorig jaar The Grease Brothers. De after party, vanaf middernacht, is bij SamSam, dat vorig jaar de titel pakte beste bowlers van de Bredase horecagelegenheden. Hier geeft Lady GoGo een kort optreden en draaien de dj’s gewoon verder.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda