The Patsy’s debuteren goed tijdens ‘Women in Rock’

Lokaal Kabaal editie trekt volle zaal

Tekst en foto’s: Martijn Stadhouders ,

‘Women in Rock’ is de titel van deze drukbezochte Lokaal Kabaal-editie afgelopen zondag in de Avenue. Martijn Stadhouders was erbij en zag Spitcher, The Legs, Loosely Inspired en een indrukwekkend debuut van The Patsy's.

Lokaal Kabaal editie trekt volle zaal

‘Women in Rock’ is de titel van deze drukbezochte Lokaal Kabaal-editie op zondag in de Avenue. Spitcher bijt het spits af met covers van pittige dames als Meredith Brooks en Alanis Morissette. The Legs komt met een meer lo-fi/new-wave geluid op de proppen. Marlieke van Schaik van Spitcher mag nog even terug het podium op ter promotie van haar cd waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Doe Een Wens gaat.

De pop/rock met hier en daar wat punkinvloeden van Loosely Inspired valt ook goed bij het in grote getale toegestroomde publiek. Afsluiter van de dag is het  eerste optreden van The Patsy’s. Het moet prettig zijn om bij je eerste optreden al zo’n volle bak te treffen! De garage-punk à la L7/Babes in Toyland komt in ieder geval goed over en zorgt voor een overtuigend debuut. Hieronder een fotoverslag!

Gezien: Lokaal Kabaal: Women in Rock met Spitcher, The Legs, Loosely Inspired en The Patsy’s. Avenue, zondag 22 november 2009.