Eerste editie van POB Undercover in de Boulevard...

…En eerste solo-optreden van zanger The Radical Roosters tijdens POBFriends

Foto’s: Martijn Stadhouders ,

Afgelopen vrijdag 6 november 2009 presenteerde POB, de stichting PopOrganisatie Breda een nieuw initiatief in de vorm een minifestival voor coverbands: POB Undercover en tussendoor vond ook POBFriends plaats. Martijn Stadhouders maakte één fotoverslag van beide gebeurtenissen.

…En eerste solo-optreden van zanger The Radical Roosters tijdens POBFriends

Afgelopen vrijdag 6 november 2009 presenteerde POB, de stichting PopOrganisatie Breda een nieuw initiatief in de vorm een minifestival voor coverbands: POB Undercover. Drie bands beklommen het podium in de theaterzaal van de Boulevard. Marly Rose brachtnummers van Pink in een akoestisch jasje. Undercover speelde poprockcovers. Afsluiter van de avond was Totolicious, die zoals de naam al verraadt, het repertoire van Toto onder handen nam.

Enkele honderden meters verwijderd van de Boulevard was gelijktijdig nog een wapenfeit van POB aan de gang: POBFriends in café Friends. Kars van Nus, zanger van de bluesrock-formatie The Radical Roosters, gaf daar een solo-optreden. Hij wisselde blues, rootsmusic en rock 'n' roll klassiekers af met uitgeklede versies van nummers van The Radical Roosters. Hieronder een fotoverslag van Martijn Stadhouders, die van Boulevard naar Friends rende en weer terug.

Gezien: POB Undercover met Marly Rose, Undercover, Totolicious en POBFriends met Kars van Nus. Boulevard en Friends, vrijdag 5 november 2009