Volle bak ambiance tijdens optreden Opposites Volle bak ambiance tijdens optreden Opposites

, Tekst en foto's: Nomar Fats,

Volle bak ambiance tijdens optreden Opposites

Tekst en foto's: Nomar Fats, ,

Afgelopen vrijdag kwamen de mannen van de Opposites Mezz verblijden met hun optreden. Dit was zeker de Opposites fans niet ontgaan want het was volle bak in de Mezz!
Het voorprogramma werd verzorgd door lokaal talent Kwis & A.C. en Calim & Y-V-E-, genoeg reden om de klompen aan te trekken en te gaan heukuh!

De avond ging van start zoals altijd met een lekkere sessie van DJ EZD. Hij liet het binnenkomend publiek binnentreden in lekkere old school , funky vibe. Na een kleine 20 minuten kwam de host van de avond, dit keer Ben Jur, het podium op en opende officieel de Krushz-avond. De avond trapte af met een optreden van Calim & Y-V-E-. De mannen zijn zeker niet onbekend in Breda van onder andere Diggin The Underground & I Am Fresh. Het was geen standaard hiphop wat er door de mannen werd gebracht maar meer een eclectic/ party vibe. Om de aanwezige mensen die hun nog niet konden meteen goed kennis met hun te laten maken hadden de mannen voldoende promotie singles bij die aan het publiek uit werden gedeeld. Het publiek kon dit zeker waarderen en onder luidt geschreeuw van het publiek doen ze nog één track. Na deze actieve act was het tijd voor de wat serieuzere kant, Kwis & A.C. onder leiding van Willem Beats. Ook deze mannen zijn in Breda zeker geen onbekenden en lieten Breda kennis maken met wat nieuwere tracks. Oriëntaalse samples zijn vaak de richtlijn van de beats ondersteund met een dikke bas en natuurlijk de vlijmscherpe teksten van Kwis & A.C. Breda was overtuigd door de lokale acts, nu de rest van Nederland nog…… Hierna was het natuurlijk tijd voor de hoofdact van de avond waar iedereen op had gewacht, de Opposites waren in de tent! Van de eerste tot de laatste minuut van de act was het een en al feest en Mezz feestte lekker met de mannen mee. Alle nieuwe en oude hits kwamen aan bod “Geen klasse geen stijl”, “Dikke lul 3 bier”, maar ook “Fok jou” en “Wat wil je doen dan”. Mezz werd op haar wenken bediend en het dak ging eraf toen ook nog rapper Dio op het podium werd geroepen om enkele tracks mee te doen. Na deze act was de avond zeker nog niet voorbij want er was een DumDum afterparty. De mannen van Boemklatsch uit Utrecht waren niet voor niets gekomen en zette de party vibe gewoon door. Met 2 DJ’s een MC en een VJ moest dit meer dan goed komen. Er werd lekkere eclectic/ dance/ urban muziek door de 2 DJ’s aan elkaar gemixt tot in de late uren….
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda