Club 3VOOR12/Breda met The Death Letters, Rita Lynn, The Light Brigade & DJ Bots Club 3VOOR12/Breda met The Death Letters, Rita Lynn, The Light Brigade & DJ Bots

5 juni: Tweede editie van Club 3VOOR12/Breda met grote talenten!

, Tekst: redactie 3VOOR12/Breda,

Club 3VOOR12/Breda met The Death Letters, Rita Lynn, The Light Brigade & DJ Bots

5 juni: Tweede editie van Club 3VOOR12/Breda met grote talenten!

Tekst: redactie 3VOOR12/Breda, ,

3VOOR12/Breda biedt op de tweede Clubavond in het Mezz Café opnieuw het podium aan talent uit Breda en omstreken. De line up bestaat dit keer uit singersongwriter The Light Brigade uit Tilburg en de jonge Zundertse cowboys van Rita Lynn met hun frisse americana. Als headliner heeft 3VOOR12 opkomend talent The Death Letters uit Dordrecht uitgenodigd. DJ Bots maakt de avond compleet met een mix van electro, soul en funk en TBC Guerrilla Disco is weer uitgenodigd om het publiek tussen de optredens door te vermaken.

5 juni: Tweede editie van Club 3VOOR12/Breda met grote talenten!

Singersongwriter Gerton Govers uit Tilburg maakt onder de naam The Light Brigade ‘pop met een hoofdletter P’, van gevoelige intieme liedjes tot catchy popsongs. Zijn eerste full-length The Light Album is in de Nederlandse pers lovend ontvangen en de eerste tour buiten Nederland was een feit in december 2007. Inmiddels is het nieuwe album van The Light Brigade onderweg, waarvan hij uiteraard materiaal laten horen op Club 3VOOR12/Breda. In 2006 stond Rita Lynn op Breda Barst en later dat jaar was de band te gast bij het programma Dutch Delight op KinkFM. Niet de minste wapenfeiten en op het moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe plaat. Het Zundertse vijftal speelt americana waarbij de mondharmonica niet als extraatje wordt gezien maar een prominente plek in de muziek inneemt. Aangevuld met contrabas en het aangename stemgeluid van zanger Bart Brosens belooft het een warme avond te worden. Al zijn ze nog maar vijftien en zestien jaar oud, The Death Letters rocken er niet minder hard om! Deze twee jongens uit Dordrecht waren de grote winnaar bij de voorrondes van Breda Barst en zijn hard bezig de rest van Nederland te veroveren met hun knetterende bluesrock. Grijp de kans om ze nog een keer in een intieme setting te zien, voordat het te laat is... DJ Bots is actief als organisator van onder andere de Sleepy City avonden in De Boulevard en draait ook regelmatig op Sex Na Schooltijd. In zijn beginjaren draaide hij voornamelijk drum and bass, maar later ging zijn interesse uit naar meer experimentele muziek als electronica, electro, IDM, acid en breakcore. Voor Club 3VOOR12/Breda draait hij een set met meer funk en soul om de avond in een feest te laten eindigen. Tussen alle bands door zorgt TBC Guerrilla Disco ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Vers van MySpace, na alle muziekblogs doorzocht te hebben, brengt TBC Guerrilla Disco de nieuwste indie hits. Omgeremd rocken tot snoeihard dansen. Dit dj duo zal het feest compleet maken en zoals hun eigen motto al zegt: It aint a party ‘till it’s a riot! Dit allemaal gratis in het Mezz Cafe op 5 juni vanaf 20.00 uur.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda