14:00 Dj Hardwell lanceert solo wereldtour in Heineken Music Hall

Weer een Nederlandse dj aan de vooravond van een groots avontuur

José de Witt ,

Vrijdagavond maakte de door DJ MAG verkozen nummer 6 DJ van de wereld bekend dat op zaterdag 27 april in de Heineken Music Hall in Amsterdam de aftrap plaatsvindt van zijn eerste officieuze wereldtour. Hardwell bracht het bericht op een bijzonder moment, namelijk tijdens de 100e uitzending van het radioprogramma ‘Hardwell On Air, dat in maar liefst 25 landen wordt uitgezonden. Het solo project waarmee Hardwell zijn fameuze klanken op de wereld richt, draagt de titel ‘I AM HARDWELL’ en betreft zijn meest ambitieuze stap tot nu toe.

I AM HARDWELL
De aftrap die op 27 april in de Heineken Music Hall plaatsvindt staat in het teken van het eerste solo project dat Hardwell ooit heeft gedaan. Een evenement waarbij de DJ, als voorbode op de wereldtour, het beste van zichzelf zal gaan geven. Hardwell werkt hierin samen met evenementen organisator ALDA EVENTS. Bezoekers van ‘I AM HARDWELL’ zullen worden bediend op een audovisueel spektakel, vol showelementen en visuele effecten die hun weerga niet kennen.

De kaartverkoop van de ‘I AM HARDWELL’ tour in de Heineken Music Hall in Amsterdam is op zaterdag 26 januari van start gegaan. Meer informatie over locaties en data van de wereldtour van Hardwell zullen binnenkort bekend worden gemaakt.


  

   dagelijks het laatste nieuws