18:50 Inschrijving Mooie Noten 2013 gestart

Aanmelden kan tot vrijdag 1 maart 2013

José de Witt ,

Mooie Noten 2013
De inschrijving voor de veertiende editie van Mooie Noten is gestart. GRAP, organisatie voor Amsterdamse popmuziek, organiseert deze Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi-)akoestische acts van maximaal drie personen. Bij Mooie Noten draait het vooral om de popsong zelf, maar er wordt ook gelet op compositie, teksten en muzikale presentatie. In april zijn de voorrondes. Inschrijven voor Mooie Noten kan tot vrijdag 1 maart. De winnende act van Mooie Noten gaat naar huis met onder meer studiotijd, promo cd's, coaching, een waardecheque voor muziekinstrumenten en diverse optredens.

Selectie
Uit alle inschrijvingen wordt een selectie gemaakt. De geselecteerde acts spelen in één van de drie voorrondes. De deelnemers krijgen elk vijftien minuten de tijd om hun nummers aan het publiek en de jury te presenteren. Elke voorronde levert een winnaar op. Deze drie winnaars gaan samen met vijf wildcardacts naar de halve finale zondag 2 juni in Paradiso. Deze avond strijden ze om de vier finaleplaatsen. Eerdere finalisten van Mooie Noten zijn onder andere Case Mayfield, Lake Montgomery, Lucky Fonz III, Lucas Hamming en a balladeer.

Inschrijven
Meer informatie over de competitie en het reglement vind je op de site van de GRAP. Inschrijven kan tot vrijdag 1 maart. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Stuur of breng daarnaast je demo, biografie en promotiefoto naar Stichting GRAP, postbus 10928, 1001 EX Amsterdam. Bezoekadres: Laurierstraat 107a, Amsterdam (ma t/m vr 12:00 - 17:00). Mailen kan ook, via mooienoten@grap.net. Let op: je inschrijving is niet compleet zonder demo en foto!


  

   dagelijks het laatste nieuws