15:39 Chagall brengt nieuwe single uit

Van Serious Talent naar serious business

Redactie Amsterdam ,

Any Common Rock
De eerste single van Chagall's heuse debuutalbum komt eraan. "Blijf altijd vechten voor de dingen waar je in gelooft want echte schoonheid vind je juist waar je het niet had verwacht" - dat is eigenlijk waar de track over gaat. Samen met de single zal er ook een videoclip uitkomen die zij schoot met o.a. Rudolf van den Berg (regie), Job ter Burg (montage), Tibor Dingelstad (camera), Linda Bogers (styling) en nog zo'n 20 andere fantastische mensen.

Na de eerste succesvolle EP release ruim een jaar geleden is het album nu dan echt in de afrondende fase. Stil zat de Amsterdamse niet. Zo stond ze in 2012 met band op een flink aantal festivals en speelde zij in het naprogramma van haar heldin Florence + the Machine in de Heineken Music Hall.

Tegelijkertijd pendelde zij op en neer tussen Londen en Amsterdam om aan het album te werken met niemand minder dan Fink, Royce Wood Jr. (Jamie Woon) en The Opposites. Wanneer het album precies uit gaat komen is nog niet bekend. De single wordt in de loop van volgende maand verwacht. Maar voor wie geen geduld kan hebben, hier nog even de Mixtape die eind van vorige zomer uitkwam.


  

   dagelijks het laatste nieuws