12:28 Vanderbuyst speelt gratis showcase in Club Ziggo

Op donderdag 31 januari wordt een showcase van Vanderbuyst opgenomen

Redactie Amsterdam ,

Afgelopen weekend speelde de veelbelovende Nederlandse band nog een overdonderde show op het Eurosonic/Noorderslag festival. In 2008 besloten gitarist Willem Verbuyst, drummer Barry van Esbroek en zanger/bassist Jochem Jonkman hun liefde voor hardrockbands als Van Halen, Thin Lizzy en Deep Purple te gebruiken als basis voor een nieuw trio: Vanderbuyst.

De afgelopen jaren maakte de band sterke gitaarliedjes en bouwde het een indrukwekkende live reputatie op. Vanderbuyst speelde maar liefst 200 shows in 16 landen, waaronder een succesvolle support tour met Tringerfinger. En nu is er met Flying Dutchmen een nieuw album. En wat voor eentje. Een plaat die ouderwets rockt en vol zit met heerlijk scheurende gitaarsolo’s. Het moge duidelijk zijn: ook in 2013 knalt Vanderbuyst gewoon door. En dat zullen ze weten in Club Ziggo.

Wil je de opnames gratis bijwonen? Zet jezelf met je vrienden op de gastenlijst! Let op: de deuren van Club Ziggo gaan om 19.30 uur open. De tweede act voor deze opnamedag is Traumahelikpter.
 


  

   dagelijks het laatste nieuws