Vierde editie van Voor Pampus compleet uitverkocht

3voor12amsterdam geeft de laatste vier kaarten weg voor dit unieke boottochtje

Redactie Amsterdam ,

Na de succesvolle eerste editie van Voor Pampus overheerst de heimwee. En daarom kiest de Moby King komende zaterdag 16 juni het ruime sop voor de vierde editie van Voor Pampus, met de zomerbeats van Arjuna Schiks, Rauwkost, Daniel Zuur, HAARBAARBAAR en RasKat. Het mag dan compleet uitverkocht zijn, 3voor12amsterdam geeft de laatste 4 kaartjes weg!

Voor Pampus is het festivalgevoel op het water. De combinatie van de omgeving, de locatie, de dj’s en het juiste publiek maakten dit boottochtje vorig jaar meteen tot een uniek evenement, waar door de aanwezigen nog maanden over gepocht werd. En geef zie eens ongelijk; wie wil er nou niet met een zonnetje, een biertje en heerlijke beats op een boot staan? Zelf omschrijft organisator Coen van de Sandt het evenement in drie woorden: "Ambiance, beleving en uniek."

Zoals de meeste goede ideeën ontstond Voor Pampus ook op de achterkant van een bierviltje, zo vertelt organisator Van de Sandt. "Op een heerlijke brakke zomerdag waren wij aan het brainstormen waar we nou zin in hadden. Al gauw kwamen de kernwoorden muziek, zon, water, varen en gezellige mensen voorbij. Na een half uur ouwehoeren werd er maar eens een kladblok bij gepakt en werden de ideeën gewoon opgeschreven. Dezelfde dag werd er nog gekeken of het mogelijk was om een boot te huren en een paar weken later hadden wij het eerste kennismaking gesprek bij Boot10."

Ondanks de wildgroei aan festival de laatste jaren en de aanhoudende crisis, leek het de organisatie geen risico, om met een nieuw initiatief te komen. "Nee, integendeel, dit zagen wij juist als een kans. Juist in deze tijden moet je vernieuwend zijn, om jezelf te onderscheiden van de rest. Waar alle festivals als paddenstoelen uit de grond schieten, kwamen wij met Voor Pampus met een nieuw concept. Dat het concept aanslaat blijkt wel weer uit de kaartverkoop van de bootrave op 16 juni, de 500 kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank."

"Naar onze mening willen mensen weer terug naar kleinschalige feesten met een unieke beleving tegen een betaalbare prijs. Met een boot als de locatie, bieden wij de mensen die kans. Het mooie van een boot is ook dat het feest van begin tot eind vol staat."
 

Wat mensen aankomende zaterdag absoluut mee moeten nemen zijn:
- Zwemspullen
- Een kompas voor als je de weg kwijt raakt op het water
- De zomer in je bol
- Medicijnen tegen zeeziekte want het kan er heftig aan toe gaan

Ook de vierde editie van Voor Pampus raakte in no-time uitverkocht, maar de plannen voor het volgende tochtje liggen al klaar. "Zondag 8 juli bestaan wij precies één jaar en dit willen wij graag samen met onze trouwe fans vieren. Daarom organiseren wij een exclusieve Voor Pampus editie en deze keer weer op de vertrouwde Boot10. Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar en deze zijn alleen te verkrijgen via een unieke Voor Pampus code die verspreidt zal worden via de WAFT nieuwsbrief."

And the winner is ...
- Timur Topuz
- Valerie Wilhelm

Jullie hebben allebei 2 kaarten gewonnen voor het tochtje morgen op de Moby King!
Van harte gefeliciteerd en bedankt voor het meespelen.

Wil je ook kaarten winnen voor concerten en festivals komende zomer? Hoe onze website dan in de gaten, want volgende week geven we weer 4 kaarten weg.