The Computers breken Winston af

3voor12amsterdam geeft de laatste vier kaarten weg voor authentiek potje post-punk

Redactie Amsterdam ,

Als collegeboy ga je goedgeknipt op Brooks door het leven, of je nou uit Leeds komt of uit Exeter. Weliswaar met een stevige vetkuif, maar The Computers zijn dan ook collegeboys met een knipoog. Nadat zij tijdens Noorderslag de toko van Vindicat binnenstebuiten keerden, is het aanstaande zondag 24 juni tijd voor een potje Brits rellen in de Winston. Deze post-punk garage-rockers worden bijgestaan door het amsterdamse Ze Mannschaft en staan garant voor een onvergetelijk spektakel. 3voor12amsterdam geeft aan de echte lefhebbers 2 x 2 kaarten weg voor deze avond.

Post-rock, garage-punk, geïnspireerd op de 50's 60's en 70's; oftwel rock 'n' roll door een houtzaagmachine. Op het podium zien de heren eruit als de ideale schoonzonen, strak in wit pak met een mooie stropdas maar hiermee houdt het goede gedrag ook wel op. Onder aanvoering van zanger Alex bewijzen de heren uit de stad Exeter dat er nog steeds een stevig portie kan worden gerockt in het Verenigd Koninkrijk. Voor hun debuutalbum 'This is the Computers' trok dit kwartet naar San Diego om samen met hun grote voorbeeld John Reis (voormalig zanger van Rocket From The Crypt) hun album op te nemen.

In vier dagen tijd en zonder moderne studiotechnieken was de klus geklaard en dit leverde maar liefst 25 minuten aan drie akkoorden-rock-n-roll, koortjes, punk, hardcore en gararagerock op. Muziek maken doe je namelijk zelf en luisteren doe je bij voorkeur in een volle kroeg. Naar eigen zeggen zet de band een combinatie van Refused, Rocket From The Crypt en Elvis Costello neer en ooggetuigen van hun schaarse optredens in Nederland weten dat dit klopt.

And the winner is ...
- Joyce van Overeem
- Effelayne van Troost

Jullie hebben allebei 2 kaarten gewonnen voor het tochtje morgen op de Moby King!
Van harte gefeliciteerd en bedankt voor het meespelen.

Wil je ook kaarten winnen voor concerten en festivals komende zomer? Hoe onze website dan in de gaten, want volgende week geven we weer 4 kaarten weg.