Cliprelease Nice Ty feat. Fly-Bro

Bijlmer beats met de Arena op de achtergond

Tekst: Armande Harmsen ,

Gister is de videoclip van Nice Ty's nummer Beter Dan Dat uitgebracht, die geproduceerd is door Don D Style. Voor deze clip werkte Nice Ty samen met Fly Bro, die sinds de finale van de Grote Prijs Hiphop 2011, druk bezig geweest met onder andere zijn Cypher projecten, waarvan de tweede editie eerder deze maand uitkwam.

Nice Ty doet op dit moment mee aan de Most Wanted talentenjacht van de GRAP. Hij staat op 20 april als finalist in de Melkweg en heeft zich ook ingeschreven voor de Grote Prijs 2012. Nice Ty besloot anderhalf jaar geleden om zelf muziek te gaan maken. "Op een gegeven moment kwam ik terecht bij Brakko van M.O (ook te zien in de clip) die mij onder zijn vleugel nam met producer Dstyle. Nadat ik Beter Dan Dat had geschreven, belde ik Fly meteen op, omdat ik het echt in zijn straatje vond passen. Ik ken Fly Bro al vanaf de basisschool en hij is een van de eersten aan wie ik mijn teksten laat horen."

Nice Ty is momenteel bezig met zijn EP met de werktitel His Niceness en een album Villa's In De Zon En Scéne's Met Primadonnas, waarvan deze track afkomstig is. "De EP heeft de juiste afwisseling tussen brag and boast, maar met diepgang. Het is die typische bijlmer muziek die je niet uit de bijlmer zou verwachten".

De clip is in stijl op 15 maart voor het Ajax geschoten, en hieronder te zien: