Creatief-zakelijk netwerken op Muzikantendag: WIN!

Met Lucky Fonz III, Huub van der Lubbe en Diana Ross-The Jacksons-producer Eric Beall

Tekst: Robbie van Zoggel ,

Buma Cultuur en Stichting GRAP faciliteren een tour van muzikantendagen en strijkt zaterdag 30 oktober neer in Haarlem. Dit keer in gezelschap van Lucky Fonz III, Huub van der Lubbe en veteraan Eric Beall, schrijver en producer van ondermeer Diana Ross en The Jacksons. Mail naar de Amsterdamse redactie en win één van de 3 setjes kaarten.

Met Lucky Fonz III, Huub van der Lubbe en Diana Ross-The Jacksons-producer Eric Beall

Het programma in Haarlem bestaat uit workshops, lezingen en spreekuren om je demo's te presenteren. Lucky Fonz III opent de dag, waarna Huub van der Lubbe uit zal wijden over het schrijven van muziek, en hoe je dit ook samen met een andere artiest kan doen. Tjeerd Bomhof (Voicst) deed het met Anouk en Jacqueline Govaert: van der Lubbe klapt hierover uit de school.

Daarna is de aandacht gericht op de internationale gast Eric Beall, die zowel als boekenschrijver en als topproducer -van onder andere Diana Ross en The Jacksons- zijn sporen dik verdiend heeft. Hij zal praten over zijn oeuvre en de kunst van het zakelijk ondernemen in de muziekindustrie.

Locatie en tijd: 11.00-18.00, Patronaat, Haarlem

Wil je in aanmerking komen voor één van de 3 setjes kaarten, stuur dan een mail t.a.v. Amsterdam naar info@3voor12amsterdam.nl. De winnaars worden vrijdag gemaild.