WoensdagWin

De allereerste WoensdagWin gaat… NU van start

Publiciteit 3voor12/Amsterdam ,

WIN Yori Swart, Kashmere Hakim, Houses, King Me in Pakhuis Wilhelmina en ARTCORE festival in Melkweg

De allereerste WoensdagWin gaat… NU van start

Ruim een week geleden is het al aangekondigd; de WoensdagWin. Nu is het dan zover dat 3voor12/Amsterdam de eerste WoensdagWin aan jullie trouwe fans en volgers kan presenteren.

De eerste keer 3voor12/Amsterdam WoensdagWin is er niet zomaar één. Je kunt rekenen op veel moois van eigen bodem. Dus wat valt er dan te winnen?

2x2 vrijkaarten voor de Radio Mortale live-avond voor aankomende zaterdag 18 december

Er staat in Pakhuis Wilhelmina weer een mooi affiche met talent van eigen bodem. Houses maakte een van de beste vaderlandse EP’s van het jaar en is al geboekt voor Noorderslag, Kashmere Hakim is de opvallende volgende rijzende ster van het Amsterdam Songwriters Guild, Yori Swart won afgelopen maand de Amsterdamse Popprijs en de indieveteranen van King Me leverden dit jaar wederom een spannende plaat af. De Radio Mortale dj’s zorgen er voor dat er nog tot diep in de nacht door kan worden gedanst op dansbare plaatjes van eigen bodem.

Klik hier voor meer info

2x2 vrijkaarten voor ARTCORE in Melkweg, dinsdag 21 december

Pristina (Kosovo) ontmoet Amsterdam in een uitwisseling tussen jonge kunstenaars uit tegenovergestelde werelden. Vijf dagen lang reageerden ‘damaged’ kunstenaars uit Pristina op ‘not damaged’ Amsterdam door middel van straatperformances. ARTCORE is de indringende, multidisciplinaire afsluiter hiervan.

Klik hier voor meer info

Wil jij kans maken om gratis naar één van deze muzikale hoogstandjes te gaan, mail dan naar pr@3voor12amsterdam.nl. Zet in de subject Winactie: MORTALE of Winactie ARTCORE en vergeet niet je naam te vermelden.

Vrijdag voor 11.59 reageren, daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

Klaar voor de start…. WIN!