Sinterklaas trakteert Amsterdam met de ‘WoensdagWin’

Vanaf vandaag geeft 3VOOR12/Amsterdam regelmatig vrijkaarten weg via een speciale knop

Tekst: Meindert Bussink ,

De eerste sneeuw is gevallen en de goedheiligman is weer in het land! Van Sinterklaas mochten we jullie trakteren op een speciale knop: de WoensdagWin. Deze knop verwijst naar een speciale pagina met winacties die vanaf vandaag regelmatig online zal verschijnen.

Vanaf vandaag geeft 3VOOR12/Amsterdam regelmatig vrijkaarten weg via een speciale knop

De eerste sneeuw is gevallen en de goedheiligman is weer in het land! We hadden daarom al de afgelopen maanden onze zogenaamde ‘teaser-knoppen’ aan de zijkant van de site in een nieuwe winterjas gestoken. Met deze knoppen zullen we de komende tijd vaker gaan variëren, zodat we iedere keer een andere dossier in het zonnetje kunnen zetten.

Daarnaast mochten we van Sinterklaas jullie trakteren op een speciale knop! Eén van die nieuwe knoppen is namelijk de WoensdagWin, die verwijst naar een speciale pagina met winacties. In het verleden stonden er af en toe losse winacties op de site, maar met deze WoensdagWin willen wij jullie regelmatig leuke acties aanbieden zonder dat de hele site meteen vol staat met winacties.

In eerste instantie zal de knop zo af en toe op woensdag op de site verschijnen. Als dit een succes wordt, dan zetten we de WoensdagWin wellicht iedere week online!

Bij deze allereerste WoensdagWin hebben we voor jullie de volgende aanbiedingen. Let op, wie het eerst mailt, wie het eerst maalt.

- 2x twee vrijkaarten voor Brand in Bitterzoet
- 2x twee vrijkaarten voor Hudson Five en Live On The Low in Winston Kingdom
- 2x twee vrijkaarten voor ARTCORE in De Melkweg.