Betovering en verwondering op Sonic Soirée

Reguliere shows en akoestische sessies in een zwoele mix

Tekst: Robbie van Zoggel | Beeld: Harold Hulskers ,

De eerste Sonic Soirée zit er op. Met een gezellige gevulde, zeg maar drukke Brakke Grond, blijkt een avondje scouten van Amsterdams en Vlaams talent voor velen een ideale besteding van een doordeweekse koude winterse donderdagavond. De redactie is er al eerder op de avond en neemt in een muisstille studio naast de concertzaal een paar adembenemende sessies op.

Reguliere shows en akoestische sessies in een zwoele mix

De eerste Sonic Soirée zit er op. Met een gezellige gevulde, zeg maar drukke Brakke Grond, blijkt een avondje scouten van Amsterdams en Vlaams talent voor velen een ideale besteding van een doordeweekse koude winterse avond. De redactie is er al eerder op de avond en neemt in een muisstille studio naast de concertzaal een paar adembenemende sessies op.

Alle artiesten zijn vooraf besproken en popelen om het maandelijks Amsterdamse-Vlaams verband af te trappen. Een drietal sfeervolle akoestische sessies in een studio en een lange avond reguliere optredens in de grote zaal en het café verder kan niet anders gezegd worden dat Sonic Soirée als bandavond voor herhaling vatbaar is.

Bekijk hier de registratie van de sessie met Flying Horseman.