De volgende bladzijde van Pageturner

Win kaarten

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Pageturner is een maandelijks terugkerend evenement met naast muziek ook ruim aandacht voor literatuur, theater en videokunst. 3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor Pageturner #11 op donderdag 26 november in Café Pakhuis Wilhelmina.

Win kaarten

Pageturner brengt een avond kunst en cultuur zappen. Bands, singer-songwriters, elektronica, schrijvers, dichters, weirdos, video-kunstenaars, buikdansers; alles wordt in hoog tempo het publiek in geslingerd. Zodoende komt een spannende, licht chaotische caroussel performance tot stand die het publiek constant op het verkeerde been zet.

Vanaf september organiseert Pageturner maandelijks een avond in Café Pakhuis Wilhelmina. Op donderdag 26 november is het alweer tijd voor de 11e pagina-omslag. Deze keer met:

  • Shaking Godspeed - nieuwe band van Wout Kemkens, ex-gitarist van The Bloody Honkies en tevens bekend van zijn werk voor de plaat van De Staat. Moddervette garagerock, gebracht met veel souplesse en drive. Belofte voor 2010.  
  • Pien Feith - Singer-songwriter, bekend van Neonbelle en The Very Sexuals. Dit is het eerste optreden van haar eigen project in twee jaar. 
  • Bob Billy - Amsterdamse alternatieve gitaarband. 
  • Lester - guitars, loops and odditees (tevens bekend als Marc van The Ik Jan Cremers) 
  • Thijs van de Loo - dichter 
  • Winterjong - dichter 

3VOOR12/Amsterdam mag 2x2 kaarten weggeven voor deze elfde Pageturner. Stuur een e-mail met als onderwep ‘Kaarten Pageturner’ en in de mail zelf je volledige naam naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.