Dit jaar volg je de festivals ook via 3voor12's Snapchat-account Dit jaar volg je de festivals ook via 3voor12's Snapchat-account

Real-time verslagen vanuit de moshpit, op de camping en achter de schermen

, Flip Kloet

Dit jaar volg je de festivals ook via 3voor12's Snapchat-account

Real-time verslagen vanuit de moshpit, op de camping en achter de schermen

Flip Kloet ,

3voor12 is vanaf nu te vinden op Snapchat: vpro3voor12. Heb je dit jaar geen kaartje kunnen bemachtigen voor je favoriete festival, moet je naar die verplichte trouwerij of ben je niet in het land tijdens Pinkpop, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole of Lowlands? Geen zorgen, want met 3voor12's Snapchat ben je er real-time bij voor het podium, op de camping, in de moshpit, bij de spontane feestjes én backstage!

Onze redacteuren zorgen, naast de gebruikelijke recensies en sfeerverslagen, voor een compleet real-time festivalverslag van elk festival op Snapchat. Alle snaps worden doorgezet op ons verhaal, zodat je binnen enkele seconden alle hoogtepunten op het terrein, de podia en campings ziet en meemaakt. Blijf op de hoogte van vpro3voor12 door ons toe te voegen of maak een foto van onze QR Snaptag (de afbeelding hierboven) via Snapchat.

Snapchat is de ideale manier om je, op afstand, compleet onder te dompelen in de festivalervaring. En dus staat onze redactie klaar om op het juiste moment alle magische momenten vast te leggen op vpro3voor12. Uiteraard updaten we het gehele weekend ook onze site en alle andere sociale media: Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12