Nieuw op 3voor12 Radio: Son Little, Oliver en Kwabs

Kwabs met Walk 3voor12 Single van de Week

Sander Kerkhof ,

Deze week onder meer kaarten voor Andy Burrows en The Boxer Rebellion. Maandag bellen we met Mozes & The First Born voor een tourverslag en op dinsdag is Arjen Lubach te gast als co-host. Nieuw op de playlist deze week is moderne roots-rocker Son Little en een track van het Amerikaanse dance duo Oliver. De single van de week is voor de rijzende nieuwe Engelse ster Kwabs.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Kwabs - Walk (Warner)

Kwabena 'Kwabs' Adjepong, geboren in Ghana en woonachtig in Londen, maakt zich op voor de bestorming van de internationale podia en charts met zijn nieuwe single Walk. Hij werkte al samen met SOHN en mocht dit nummer je al bekend voorkomen, dan speel je waarschijnlijk veel voetbal op de spelcomputer.

Ook nieuw op de playlist:


Son Little - The River (Anti)

Mocht er toch nog een nieuwe serie Breaking Bad komen, dan kan The River zo op de soundtrack. Son Little rijdt met een roestige El Camino met twee lekke banden door de woestijn op weg naar zijn volgende gig en zingt de blues. Aaron Livingston werkte al samen met The Roots en RJD2 en is nu klaar voor een solo doorbraak.

Oliver - Light Years Away (Fool's Gold)
Oliver is een Amerikaans dance duo dat de geesten van Justice en Daft Punk kanaliseert. Vaughn Oliver en Oliver Goldstein waren al op tournee met Chromeo en hebben deze single onder gebracht bij Fool's Gold, het label van A-Trak en Nick Catchdubs.

Verder nog op de playlist:

Lorde - Yellow Flicker Beat (Universal, 4e week)
Jack White - Alone In My Home (V2, 4e week)
Weval - Gimme Some (NEWS, 4e week)
Foxygen - How Can You Really (Konkurrent, 3e week)
Faberyayo ft. Vic Crezee - Vinkgor (Eigen Beheer, 3e week)
Ty Segall - Manipulator (V2)
David Douglas ft. Lenka - Higher (Atomnation)
Oscar & The Wolf - Princes (PIAS)

3voor12 Album van de Week
2562 - The New Today (When In Doubt)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond van 22 tot 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.