Nieuw op 3voor12 Radio: Jack White, Moss en DJ Snake & Lil’ John

Jack White 3voor12 Single van de Week met Lazaretto

Menno Visser ,

De nieuwe Single van de Week is van indierocker Jack White met Lazaretto. Verder nog twee nieuwe tracks op de playlist: de EDM-knaller van de Franse DJ Snake en de nieuwe single van de Amsterdamse indiepopband Moss. Woensdag is dj en schrijver Jost van Bellen te gast als co-host, en donderdag hebben we de Canadese folkpopband Folly & The Hunter live in de studio. Deze week hebben we kaarten voor het dancefestival Pitch en verder onder meer passepartouts voor London Calling en kaarten voor Jagwar Ma in Paradiso.

De 3voor12 Single van de Week

Jack White - Lazaretto (V2)
De rocker met de vele gedaantes van White Stripes tot Raconteurs tot The Dead Weather kiest nu weer voor een soloalbum. Twee jaar na zijn solodebuut Blunderbuss komt half juni het tweede soloalbum. Dit is daarvan de eerste radiosingle en ook de titeltrack. Op 3 juli staat Jack White in de HMH.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio-playlist:

Moss - Slower End (Excelsior)
Zo ingetogen hoorden we de Nederlandse indierockband nog maar zelden. Slower End is het spirituele hoogtepunt van hun vierde album We Both Know The Rest Is Noise. De band, die de meeste luisteraars kennen van I Apologise en I Like The Chemistry, is op dit moment bezig met een grote Nederlandse clubtoer en speelt ook op het Best Kept Secret-festival.

DJ Snake & Lil' John - Turn Down For What (Sony)
In dancekringen was deze Franse DJ al bekend van het opvallende nummer Bird Machine waarop inderdaad vogelgeluiden te horen zijn. Deze William Grigahcine is al een paar jaar internationaal actief, en werkte ondermeer aan de productie van Lady Gaga's album Born This Way. Deze samenwerking met de Amerikaanse rapper Lil' Jon was al een top 10 hit in Amerika, mede dankzij de even uitbundige videoclip.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio

SBMG - Oeh Na Na (Topnotch, 5e week)
DeWolff - Evil Mothergrabber (REMusic, 5e week)
Future Islands - Seasons (Waiting On You) (V2, 4e week)
Doop vs. Subp Yao - Ball On (eigen beheer, 3e week)
Arctic Monkeys - Arabella (V2, 3e week)
together Pangea - Offer (Universal, 3e week)
Tove Lo - Stay High (Hippie Sabotage remix) (Universal, 2e week)
Mr. Polska - De Libi (Nouveau Riche, 2e week)

3voor12 Album van de Week

The Kik - 2 (Excelsior)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.