3voor12 Award: Torre Florim (De Staat) beveelt Eefje de Visser aan 3voor12 Award: Torre Florim (De Staat) beveelt Eefje de Visser aan

“Productie, sound, sfeer, alles klopt, zonder dat het saai wordt”

, Redactie 3voor12

3voor12 Award: Torre Florim (De Staat) beveelt Eefje de Visser aan

“Productie, sound, sfeer, alles klopt, zonder dat het saai wordt”

Redactie 3voor12 ,

Afgelopen zondag liep Torre Florim nog achter St Vincent aan op Lowlands. Hij maakte en babbeltje en gaf haar zijn eigen muziek. Ongetwijfeld ook iCon, de plaat waarvoor hij een dag later een nominatie voor de 3voor12 award kreeg. “We hebben al hem als eens gewonnen, daarmee staan we nu achter, denk je niet?”

iCon is de sterke derde van De Staat, dat inderdaad de prijs al eens binnensleepte met zijn debuut. Volgens Florim neemt de tevredenheid over zijn eigen werk toe met de tijd. “Als ik later terug luister ben ik er vaak blijer mee dan als het net af is. Nee, een favoriet nummer heb ik niet. Het zijn allemaal nummers met een eigen karakter, die bij elkaar horen maar ook helemaal niet op elkaar lijken. Witch Doctor speel ik altijd erg graag live, dat nummer doen we vaak aan het einde van de set.”
 
Wat betreft de concurrentie toont Florim zich ruimhartig: “Ik gun het ze allemaal. Maar die van Eefje de Visser heb ik het meest geluisterd. Het is een mooie, duidelijke plaat. Productie, sound en sfeer, alles klopt, zonder dat het saai wordt. Dat is niet zo makkelijk. Als je zoals ik van albums houdt, is dit er die je uit de kast of uit het dashboard van je auto pakt.”
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12