Stembus Song van het Jaar open!

Stemlijst van 250 tracks als leidraad, eigen keuze mag ook

Redactie 3voor12 ,

Je was al even met je albumjaarlijstje bezig, maar heb je ook je favoriete Song van het Jaar paraat? Giel Beelen en Roosmarijn Reijmer gooiden maandagochtend hoogstpersoonlijk op 3FM de Song van het Jaar stembus open en nu helpen we je een handje. Traditiegetrouw heeft het hitteam van 3voor12 een lijst van 250 songs uit 2013 samengesteld waaruit jij je favoriete tien songs kan kiezen. De lijst is je leidraad, maar je mag voor het eerst ook je eigen favoriete songs van het jaar 2013 invoeren. Uiteraard is er ook een Spotify-playlist om ze allemaal na te luisteren. Tot maandag 2 december 23.57 uur kan er gestemd worden.

Nieuw:

  • Dit jaar kun je voor het eerst zelf songs toevoegen die je op de lijst mist
  • Je kunt bij sommige artiesten uit meerdere nummers kiezen

Uit de puntentelling komt de Song van het Jaar Top 100 voort, die centraal staat in onze Song van het Jaar 2013 show op zaterdag 14 december van 18.00 tot 00.00 uur in Paradiso, Amsterdam. De hele Song van het Jaar show is ook live te volgen op radio en tv: Op Nederland 3 kijk je van 22.45 tot 00.00 uur mee. De tv-uitzending wordt gepresenteerd door Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra. Op 3FM kun je natuurlijk het hele feest ook volgen, van 20:00 tot 00:00 uur zenden we live uit vanuit Paradiso.

Song Stories en Song van het Jaar dossier

Wil je er zelf live bij zijn in Paradiso, hou dan de 3voor12 site en 3voor12 Radio in de gaten voor kaarten! Het hele jaar door verzamelen we Song Stories voor je, waarin artiesten het verhaal achter hun nummer uitleggen. Je vindt ze allemaal, evenals al het nieuws over de Song van het Jaar, in het Song van het Jaar dossier. Direct naar de Song van het Jaar stembus.