Nieuw op 3voor12 Radio: Young The Giant, Disclosure en Arctic Monkeys Nieuw op 3voor12 Radio: Young The Giant, Disclosure en Arctic Monkeys

Young The Giant met It’s About Time 3voor12 Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Young The Giant, Disclosure en Arctic Monkeys

Young The Giant met It’s About Time 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist singles van de Amerikaanse rockband Young The Giant, het Britse deephouseduo Disclosure en de Britse indierockband Arctic Monkeys. Young The Giant kopt de 3voor12 Single van de Week in met It’s About Time. Verder deze week de liveopnames van de 3voor12 Presenteerts Charles Bradley en Half Moon Run en in de prijzenpot kaarten voor de European Music Awards, Foals, Disclosure, I Love Techno, De Staat en voor de Muse concertfilm.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Young The Giant - It's About Time (Warner)
Ken je hun rockende My Body of hun ingetogen Apartment nog? De rockband Young The Giant uit Californie is terug met de eerste single van hun tweede album Mind Over Matter, dat eind januari verschijnt. Ditmaal gaan ze de funky kant op.

Ook nieuw op de playlist van 3voor12 Radio:

Arctic Monkeys - One For The Road (V2)
Eentje voor onderweg... De indierockband uit Sheffield is altijd creatief in het bedenken van titels. Dit is van hun uitstekend ontvangen vijfde album AM na Do I Wanna Know en Why'd You Only Call Me When You're High alweer de derde Nederlandse single. Intussen is zanger Alex Turner hard op weg een van de best geklede artiesten te worden en snakken de Nederlandse fans naar nog een Nederlands een optreden...

Disclosure ft. London Grammar - Help Me Lose My Mind (Universal)
Het jaar 2013 zal de boeken ingaan als het doorbraakjaar van Disclosure via hun debuutalbum Settle. Het Britse duo wist hun poppy draai aan de deephouse op de kaart te zetten door een reeks van succesvolle singles: Latch, White Noise, You & Me en When A Fire Starts To Burn. Ook dit is weer een samenwerking, ditmaal met het Britse triphop-trio London Grammar (dat zaterdag veel indruk maakte op London Calling). Inmiddels trekt Disclosure uitverkochte zalen.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio:

Joris Voorn - Ringo (Green, 6e week)
Foals - Out Of The Woods (Warner, 4e week)
Blende - Rikki (NEWS, 3e week)
Queens Of The Stone Age - If I Had A Tail (V2, 3e week)
Radkey - Romance Dawn (Dying Giraffe, 3e week)
De Staat - All Is Dull (PIAS, 2e week)
Tim Knol - Motion Of Life (Excelsior, 2e week)
Asgeir - King And Cross (Konkurrent, 2e week)

3voor12 Album van de Week
White Denim - Corsicana Lemonade (PIAS)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12