Nieuw op 3voor12 Radio: Milky Chance, Sjaak, Mr. Probz en Fatboy Slim Nieuw op 3voor12 Radio: Milky Chance, Sjaak, Mr. Probz en Fatboy Slim

Milky Chance 3voor12 Single van de Week met Stolen Dance

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Milky Chance, Sjaak, Mr. Probz en Fatboy Slim

Milky Chance 3voor12 Single van de Week met Stolen Dance

Menno Visser ,

Deze week vier nieuwe singles op 3voor12 Radio: tracks van de Duitse singer-songwriter Milky Chance, de Nederlandse rappers Sjaak en Mr. Probz en van de Britse danceproducer Fatboy Slim. Milky Chance scoort de 3voor12 Single van de Week met Stolen Dance. Niemand minder dan Tim Knol komt woensdag co-hosten en donderdag hebben we de Hollandse Nieuwe van de maand Wooden Saints te gast om live te spelen. Verder deze week onder meer kaarten voor Bastille, Primal Scream, The Heavy en The Naked & Famous.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week

Milky Chance – Stolen Dance (PIAS)
Deze zomer bracht de Duitse singer-songwriter Milky Chance zijn debuutalbum Sadnecessary uit op het piepkleine label Lichtdicht. De plaat werd tot in Amerika opgepikt door de muziekblogs. Nu is hij ook in de mainstream een ster, zijn debuutsingle staat op nummer 1 in Duitsland. In januari speelt Milky Chance op het Groningse showcasefestival Eurosonic.

Ook nieuw op de playlist van 3voor12 Radio:

Sjaak feat. The Opposites- Maak Money (TopNotch)                                         
Mehdi Chafi, oftewel de Amsterdamse rapper Sjaak, is al meer dan vijf jaar bezig met zijn solocarrière. Na bijna een jaar lang in de belangstelling te hebben gestaan als één van de 12van3voor12 van 2013, verschijnt zijn langverwachte debuutalbum StrijderSysteem eind november. Het afgelopen jaar had hij gastrolletjes op de hits Krokobil van Yellow Claw en Helemaal Naar De Klote van Partysquad. Op dit nummer krijgt hij versterking van zijn labelmaten The Opposites.

Mr. Probz – I’m Right Here (Left Lane)
Eén van de grootste en verrassendste hits van 2013 werd gemaakt door de Nederlandse hiphopper Mr. Probz. Zijn single Waves stond maandenlang in de top 10. En dat terwijl zijn studio net afgebrand was. De tweede single van zijn debuutalbum Treatment is I'm Right Here, een nummer dat meer de hiphop-kant op gaat. Hij maakte er een opvallende animatievideo bij.

Fatboy Slim feat. Riva Starr – Eat Sleep Rave Repeat (Calvin Harris remix)(Skint)
Right Here, Right Now, Praise You en Rockafeller Skank waren eind jaren negentig, tijdens de hoogtijdagen van de big beat, grote hits voor de Brit Norman Cook. Maar de producer en DJ is ook daarna muziek blijven maken en blijven draaien. Deze opvallende track, die door het gesproken woord doet denken aan de tijden van de film Trainspotting, is in Engeland al een grote hit. Calvin Harris maakte 'm helemaal af.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio:

Blende - Rikki (NEWS, 4e week)
Queens Of The Stone Age - If I Had A Tail (V2, 4e week)
Radkey - Romance Dawn (Dying Giraffe, 4e week)
De Staat - All Is Dull (PIAS, 3e week)
Asgeir - King And Cross (Konkurrent, 3e week)
Disclosure ft. London Grammar - Help Me Lose My Mind (Universal, 3e week)
Young The Giant - It's About Time (Warner, 2e week)

3voor12 Album van de Week
Tim Knol – Soldier On (Excelsior)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12