3voor12 Presenteert... Lord Huron, CHAMPS en Qeaux Qeaux Joans! 3voor12 Presenteert... Lord Huron, CHAMPS en Qeaux Qeaux Joans!

Kaarten te winnen voor de showcases in Pllek, Amsterdam

, Redactie 3voor12

3voor12 Presenteert... Lord Huron, CHAMPS en Qeaux Qeaux Joans!

Kaarten te winnen voor de showcases in Pllek, Amsterdam

Redactie 3voor12 ,

3voor12 Presenteert... Lord Huron, CHAMPS en Qeaux Qeaux Joans! Vrijdag 15 februari kun je de drie bands bewonderen in Pllek in Amsterdam. 3voor12 is erbij en maakt opnames. In de nieuwsbrief en bij 3voor12radio zijn er komende week kaarten te winnen.

Lord Huron

Afgelopen week verscheen de debuutplaat Lonesome Dreams van de uit Los Angeles afkomstige band Lord Huron in Nederland. Een opvallende plaat waarvan het geluid nog het beste kan worden omschreven als Indie Folk, maar waarop ook elektronica of afropop niet wordt geschuwd. De band komt voor hun eerste Nederlandse optreden naar Pllek in Amsterdam.

CHAMPS

Met nog maar een single op zak valt de vanaf Isle Of Wight afkomstige band Champs al direct op. De broers David en Michael Champion hebben een van de leden van The Bees als bassist en net als bij zijn vorige band is ook Champs weer van hoge klasse. De sessie die de band tijdens Eurosonic deed bij 3voor12 Radio deed was al een mooi voorproefje, nu is het tijd voor het echte werk.

Qeaux Qeaux Joans

Wie in Nederland de afgelopen maanden niets van Qeaux Qeaux Joans heeft gehoord moet welhaast in een grot geleefd hebben. Ze bracht eind vorig jaar haar debuutplaat No Man's Land uit en werd in december Hollandse Nieuwe van de Maand. Hierna speelde ze een sterke show op Noorderslag en na haar optreden in De Wereld Draait Door was vrijwel iedereen verkocht. En dan hebben we het nog niet eens over haar stunt met Seasick Steve. Dat hoeft ook niet meer. Zien is geloven.

kaarten winnen
Deze week kun je kaarten winnen voor de avond op 15 februari in Pllek. Zowel in de nieuwsbrief als tijdens 3voor12 Radio, dus hou 3voor12 in de gaten via de website, Twitter en Facebook en natuurlijk onze radiouitzendingen op 3FM.

3voor12 zendt de shows uit
Maar dat is nog niet alles. 3voor12 zet de optredens online en zendt de opnamen daarna uit in 3voor12 Radio op 3FM en op het themakanaal Cultura24.

dinsdag 26 februari om 20:30 uur op Cultura24

3voor12 Presenteert… Lord Huron, CHAMPS en Qeaux Qeaux Joans!
vrijdag 15 februari 2013
Pllek, Amsterdam
deuren open: 19:30 uur

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12