Hooikoorts: Timetable 5 Days Off online Hooikoorts: Timetable 5 Days Off online

Festival trapt vandaag af met o.a. HudMo, Baauer, Bloody Beetroots, Skip&Die, Tom Trago

, Redactie 3voor12

Hooikoorts: Timetable 5 Days Off online

Festival trapt vandaag af met o.a. HudMo, Baauer, Bloody Beetroots, Skip&Die, Tom Trago

Redactie 3voor12 ,

De timetable van 5 Days Off staat online. Het festival opent vandaag, woensdag 6 maart, de deuren met o.a. Hudson Mohawke, Baauer en AraabMuzik in de Melkweg en Skip&Die, Tom Trago en Bloody Beetroots in Paradiso. De 13e editie van 5 Days Off vindt plaats van 6 tot en met 10 maart 2013 in de Melkweg, Paradiso en De Balie.

6 maart:
Timetable online

13 februari:
 Skip&Die toegevoegd aan de line-up van woensdag 6 maart in Paradiso met o.a. The Magician.

11 februari:
Headliner zegt 5 Days Off 2013 af. De Amerikaanse Spanjaard beroept zich op 'persoonlijke omstandigheden'. Tensnake vervangt.

6 februari: Het 5 Days Off-programma is compleet. De vrijdag in de Melkweg zal in het teken staan van het Amsterdamse Delsin Records, met Luke Slater, Cosmin TRG, Conforce en Mike Dehnert en een "We Love 5 Days Off"-ode door Dekmantel Soundsystem, Makam en Melon. Olff vervangt de eerder aangekondigde San Proper, en ESHU is ook nog toegevoegd aan de line-up.

22 januari: 5 Days Off bevestigt Jackson and his Computer Band (Warp) als extra naam voor de HudMo avond op woensdag 6 maart in de Melkweg.

17 januari: Canto Ostinato van de eind vorig jaar overleden componist Simeon ten Holt krijgt zaterdag 9 maart een elektronische uitvoering in Paradiso. Tevens zijn The Magician, Tom Trago, SHMLSS en Riptide toegevoegd aan het festivalprogramma.

3 januari: Booka Shade is bevestigd voor 5 Days Off. Zij staan op donderdag 7 maart, voorafgaand aan Audio Culture, in Paradiso.

20 december: 
Er zijn nieuwe namen bevestigd voor 5 Days Off
Hudson Mohawke, AraabMuzik, Eprom, Krampfhaft, Jameszoo, Akkachar, DJ+, Brutuzz Maceo Plex, Tale Of Us, Homework, Job Jobse, Detroit Swindle, Nathan Fake, Lone (dj set), Wesley Matsell, Luke Abbott, Dam Mantle, Jorn Liefdeshuis, Hannes Rasmus en Lukid.

29 november:
De eerste namen van het Amsterdamse dancefestival 5 Days Off zijn door de organisatie bekendgemaakt. Het festival opent woensdag 6 maart 2013 met een concert van The Bloody Beetroots. Op donderdag 7 maart treedt Modeselektor op in de Melkweg, de Belgische Netsky staat op zaterdag 9 maart in Paradiso. Mr. Scruff zal zondag 10 maart 5 Days Off afsluiten met een vijf uur durende set in de oude zaal van de Melkweg.

De volgende artiesten komen ook op 5 Days Off 2013:

Mr Scruff, Benji B, Floating Points, Baauer, Bloody Beetroots, Gilles Peterson, Midland, George Fitzgerald, Mattikk, James Holden, Audio Culture, Netsky, Camo & Krooked, S.P.Y., Fred V & Grafix, MC's Wrec & Dynamite, Modeselektor dj-set, Shed, Addison Groove, A Made Up Sound, Anstam, Phon.o, Bambounou en Benjamin Damage.

Het festival beleeft volgend jaar de dertiende editie van 6 tot en met 10 maart 2013 in Paradiso, Melkweg en De Balie in Amsterdam. De kaarten voor deze vier avonden zijn naast de Early Bird passe-partouts nu in de verkoop. De passe-partouts kosten 70 euro (excl. servicekosten en lidmaatschap). De kaarten zijn te koop via de bekende voorverkoopadressen en www.5daysoff.nl. In december gaan de overige kaarten voor andere shows in de voorverkoop.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12