Torre Florim (De Staat) lekt nieuwe en oude opnames Torre Florim (De Staat) lekt nieuwe en oude opnames

Ghostnotes.net: Torre als Crooner, met Blaudzun en livetracks

, 3voor12

Torre Florim (De Staat) lekt nieuwe en oude opnames

Ghostnotes.net: Torre als Crooner, met Blaudzun en livetracks

3voor12 ,

Torre Florim houdt sinds kort, tussen de De Staat-bedrijven door, een website bij waar hij allemaal muziek op gooit. Onder de naam Ghostnotes verschijnen oude dingen, live-opnames en B-kantjes van De Staat en andere projecten waar Florim aan werkt.

Zoveel artiesten die mooie dingen opnemen en geen plek of manier vinden om het te delen. Of misschien durven ze het wel niet, het is immers niet af. Torre Florim van rockband De Staat durft dat wel en bouwde er in de spaarzame vrije momenten een platform voor: Ghostnotes.

In 3voor12radio vertelt Florim over het project. “Ik neem veel op. Soms zijn het enkel schetsjes, soms samenwerkingen die bij toeval ontstaan en soms solo-dingen waar ik verder niets mee doe. Het leek me leuk om dat te delen.” Op Ghostnotes hoor je nu bijvoorbeeld al Torre als bluescrooner, in een samenwerking met Blaudzun en de Kid Cudi cover Day 'N' Night die hij met zijn band bij Giel Beelen speelde.

“Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt. Alles werkt met Facebook en Soundcloud zodat ik er verder niet al te veel werk aan heb. Ik zoek iets ouds op of heb iets geinigs gemaakt, mix het af en het kan online.” Op Ghostnotes heeft Florim ook de mogelijkheid gegeven om te doneren. Niet dat hij de illusie heeft dat hij nu binnen gaat lopen. “Ik wil zien of het werkt. Ik verwacht geen bakken met geld, maar ik merk bij mezelf dat als ik iets echt goed vind, dat ik dan graag wat geef. Ik heb inmiddels al drie donaties ontvangen.”

In 3voor12 radio was tevens de primeur van een nummer dat Torre maakte met zangeres Lea, de bassist van Black Bottle Riot, en Job van De Staat. Hoor hier Daddy’s Got A Gun.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12