3voor12presenteert ... Azari & III 3voor12presenteert ... Azari & III

VPRO 3voor12 neemt het concert op, geeft kaarten weg en zendt het uit op radio, internet en tv

, Pepijn van Gils

3voor12presenteert ... Azari & III

VPRO 3voor12 neemt het concert op, geeft kaarten weg en zendt het uit op radio, internet en tv

Pepijn van Gils ,

In de eerste week van augustus werd de gelijknamige debuutplaat van Azari & III (oftewel Third) bij 3voor12radio meteen Album van de Week en 10 februari staan ze dan eindelijk in Paradiso, Amsterdam. 3voor12 is er bij en presenteert die avond: Azari & III en maakt audio-, en videoregistratie van het concert. Jij kan erbij zijn, want volgende week geven wij kaarten weg in 3voor12radio.

Wie Azari & III opzet waant zich even in de hoogtijdagen van de vocale house. Een shot nostalgie, waar catchy pianodeuntjes en zanglijntjes balanceren op het randje van lekker fout en te fout. Wie volhoudt hoort gaandeweg een plaat waarop klassieke en moderne dansmuziek samensmelten tot een ode aan dertig jaar housemuziek.

Azari & III is een Canadees kwartet, bestaande uit twee producers en twee vocalisten. De groep maakte in 2009 furore met de single Reckless (With Your Love), een aanstekelijke van nostalgie doordrenkte housetrack. Met van die typische vrouwelijke catchy koortjes en dito synths. Daarna nam Azari & III veel nummers van bekende artiesten onder handen voor een eigenzinnige remix. Zo maakte het producersduo remixes voor Cut Copy, Robyn en Health.

Kaarten winnen voor dit concert?
Volgende week worden er door 3voor12 kaarten weggegeven in 3voor12radio op 3FM.

3voor12 presenteert... Azari & III  
   

Opname Azari & III:

Woensdag 10 februari 2011, Paradiso
   
Concert in geheel op 3voor12: Vanaf 13 februari 2012 op de Luisterpaal
Concert op tv-kanaal 101.tv: Vrijdag 24 februari 2012 22.00-22.30 uur

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12