Live Request: wat je moet draaien en waar je heen moet

Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra presenteren je favoriete tracks

Judith Laanen ,

Volgend voorjaar is onze 3voor12radio-dj Roosmarijn Reijmer samen met 3FM-dj Michiel Veenstra op de buis te zien, en wel in het nieuwe programma Live Request, een co-productie tussen VPRO en NTR. Want van al die concerten en festivals die we afgaan en waar we beeld opnemen, wil je vast nog wel een keer wat terug zien. In Live Request kan dat. Roosmarijn en Michiel kiezen de beste nummers voor je uit en via de website van 3voor12 heb je zelf ook inbreng in wat er uitgezonden wordt.

Live Request wordt komend voorjaar elke zaterdagavond live uitgezonden op Nederland 3. Roosmarijn Reijmer: “Het programma wordt een actuele weergave van alles dat er nu in het clubcircuit en op de festivals gebeurt. Wie speelt er, wat voor festivals zijn er. Dat laten we zien aan de hand van het archief van 3voor12, waaruit we nummers voorschotelen aan de kijker. Het wordt een wekelijkse uitzending.”

Uiteraard zijn, zoals de titel al doet vermoeden, aanvragen verplichte kost. Daarbij speelt het publiek een grote rol in het programma. “Graag zelfs! Kijkers mogen bellen en komen dan in de uitzending. Schroom dus niet om vooraf, tijdens en na de uitzending nummers aan te vragen.” Roosmarijn vat het nog even bondig samen: “Gewoon kijken, dan weet je aan het einde van de uitzending wat je moet draaien en waar je heen moet.”

Live Request wordt in het voorjaar uitgezonden op de late zaterdagavond op Nederland 3.