Nieuw op 3voor12radio: Temper Trap, C2C en Moss

Temper Trap scoort Single van de Week met Need Your Love

Menno Visser ,

Deze week nieuw op 3voor12radio: Het Amsterdamse Moss, het Franse C2C en het van oorsprong Australische The Temper Trap. Die laatsten scoren de Single van de Week met Need Your Love.

3voor12 Single van de Week:

The Temper Trap - Need Your Love
Bevlogen zang en een catchy refein, dat zijn de handelsmerken van het van oorsprong Australische The Temper Trap. De band toog naar Londen waar het succes hen wachtte in de vorm van singles als Sweet Disposition. Half mei komt hun ongetitelde tweede album uit, dat hen in ieder geval naar Rock Werchter en Rockin' Park zal brengen.

Nieuw op de 3voor12 playlist:

C2C - Down The Road (CNR)
Handig met draaitafels, dat kan je wel zeggen bij C2C… Het Franse viertal won meerdere malen op rij de wereldkampioenschappen draaitafel bespelen van de Disco Mix Club. Inmiddels gebruiken ze hun dj-skills als band en maken ze ook zelf hun eigen muziek uit aan elkaar gescratchde stukjes. Een spektakel live, maar ook op vinyl en zelfs op cd.

Moss - The Hunter (Excelsior)
Langzaamaan begint ook het buitenland te proeven aan onze nationale trots Moss. De Amsterdamse indierockband brak door met I Apologie (Dear Simon) en is met hun derde album Ornaments inmiddels een van de lievelingetjes van het Nederlandse clubcircuit. Voor deze opvolger van What You Want namen ze een bijzondere clip op in de Utrechtse concertzaal Tivoli.

Verder op de 3voor12radio playlist:

Santigold - Disparate Youth (Warner, 4e week)
Mr. Polska - 1 Miljoen Vrienden (Nouveau Riche, 4e week)
Rizzle Kicks - Down With The Trumpets (Universal, 4e week)
Absynthe Minded - Space (PIAS, 4e week)
Jack White - Sixteen Saltines (V2, 3e week)
Kakkmaddafakka - Restless (Rough Trade, 2e week)
Cloud Nothings - Stay Useless (PIAS, 2e week)
Rusko - Somebody To Love (V2, 2e week)

3voor12radio is elke maandag tot en met donderdag van 22 tot 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.