3VOOR12RADIO Live: Het Feest van de Democratie 3VOOR12RADIO Live: Het Feest van de Democratie

Op dinsdag 1 maart zendt 3VOOR12RADIO live uit vanaf de Melkweg

, Tamara Jansen

3VOOR12RADIO Live: Het Feest van de Democratie

Op dinsdag 1 maart zendt 3VOOR12RADIO live uit vanaf de Melkweg

Tamara Jansen ,

Dinsdag 1 maart organiseert BKB naar aanleiding van de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart ‘Het Feest van de Democratie’ in de Melkweg, Amsterdam. Eric Corton zendt van 22.00 tot 01.00 live uit vanaf het feest.

Op dinsdag 1 maart zendt 3VOOR12RADIO live uit vanaf de Melkweg

Dinsdag 1 maart organiseert BKB naar aanleiding van de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart ‘Het Feest van de Democratie’ in de Melkweg, Amsterdam. Eric Corton zendt van 22.00 tot 01.00 live uit vanaf het feest. Eerder op de avond zal Eric alvast een paar keer verslag doen bij MetMichiel. Het belooft een uitzending met politieke onderwerpen, boeiende gasten en natuurlijk veel muziek te worden.

Op 2 maart gaat Nederland weer naar de stembus. Deze keer voor de Provinciale Staten. Over het algemeen zijn deze verkiezingen niet populair onder de bevolking. Doorgaans gaat minder dan de helft van de stemgerechtigde naar de stembus. Toch kan de verkiezing van volgende week belangrijk zijn. De uitslag kan een indicatie geven van de populariteit van het kabinet Rutte.

Het Feest van de Democratie heeft voor de avond een aantal debatten ingepland. Met onderwerpen als campagnes, 150 dagen Rutte, Wikileaks en de stand van onze democratie is er een gevarieerd programma dat zich afspeelt in vijf zalen in de Melkweg. Eric Corton bespreekt op de radio een aantal van deze onderwerpen met gasten als Bert Koenders, Jort Kelder en Alexander Klopping.

De nabeschouwing van het feest wordt verzorgt door Jan Jaap van der Wal. Vervolgens komt hij nog even aanschuiven bij Eric om verslag te doen voor de radio.

Kaarten winnen?
Wij geven kaarten weg voor Het Feest van de Democratie. Luister naar 3VOOR12RADIO of houdt de nieuwsbrief in de gaten.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12