Salah Edin opnieuw verward met Mohammed B. Salah Edin opnieuw verward met Mohammed B.

“Als men op deze manier mijn volgende video wil betalen, tjah”

, Erik Zwennes

Salah Edin opnieuw verward met Mohammed B.

“Als men op deze manier mijn volgende video wil betalen, tjah”

Erik Zwennes ,

Rapper Salah Edin is voor de derde keer middels een foutief geplaatste foto verward met Mohammed B. de veroordeelde moordenaar van filmmaker Theo van Gogh. Ditmaal plaatst website Nu.nl een foto van Salah Edin bij een artikel over Fitna 2. Edin’s advocaat is inmiddels aan het werk gezet.

“Als men op deze manier mijn volgende video wil betalen, tjah”

Rapper Salah Edin is voor de derde keer middels een foutief geplaatste foto verward met Mohammed B. de veroordeelde moordenaar van filmmaker Theo van Gogh. Ditmaal plaatst website Nu.nl een foto van Salah Edin bij een artikel over Fitna 2. Eerder maakten het inmiddels ter ziele gegane dagblad De Dag en politicus Geert Wilders in zijn film Fitna 1 de fout. Edin kondigt opnieuw juridische stappen aan.

Edin: “Het is ongelofelijk hoe men dit voor elkaar blijft krijgen. Die foto van mij als Mohammed B. is er gewoon, maar wel in de context van een conceptalbum van vier jaar geleden. Zonder die context schaadt dit mij gewoon.” Edin werd door een kennis op het nieuws gewezen. “Ik dacht dat het een flauwe 1 april grap was, maar keek toch even. Inmiddels heb ik mijn advocaat gebeld. Hij zal er mee aan de slag gaan.”

De bewuste foto van Edin door fotograaf Ilja Meefout heeft de twee al ruim 10.000 euro opgeleverd. “Als men op deze manier mijn volgende video wil betalen, tjah dan moeten ze dat doen. Maar het is eigenlijk te belachelijk voor woorden. Ik zie het maar als promotie. Mijn nieuwe album komt er aan.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12