Kleine Viezerik: "Niet alleen kinderlijke hiphop kan succesvol zijn" Kleine Viezerik: "Niet alleen kinderlijke hiphop kan succesvol zijn"

Rapper presenteert debuutalbum NZieDeBoy

, Atze de Vrieze

Kleine Viezerik: "Niet alleen kinderlijke hiphop kan succesvol zijn"

Rapper presenteert debuutalbum NZieDeBoy

Atze de Vrieze ,

Rapper Kleine Viezerik is de man van het moment. Big2 noemde hem het grootste talent, Hef en Önder namen hem mee op hun BangBros tour. Nu wil hij op eigen benen staan, met zijn debuutalbum NZieDeBoy. "Veel mensen hadden een rauwer album van me verwacht."

Rapper presenteert debuutalbum NZieDeBoy

"Ik word de hele tijd gepingd", zegt rapper Kleine Viezerik. "Vrienden en familie horen mijn muziek overal, op de radio, op tv, zelfs in een langsrijdende auto." Een chartsucces is de 28-jarige debutant niet, maar er broeit iets rond hem. Big2 van The Opposites noemde hem het grootste talent van Nederland en Hef en Önder namen hem mee op hun BangBros tour. Ruim een week geleden werd het album NZieDeBoy gepresenteerd (met beats van zijn vaste producer Sliscobars), en de eerste persing is al op. 3VOOR12 sprak de rapper, en ontving hem ook nog eens in de studio voor Puna's Hiphop Vandaag (die uitzending beluister je hier).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12