Kees van Hondt op Derde Keesdag nu online

Nieuwjaargeschenk van 3VOOR12

Willem van Zeeland ,

Het optreden van dj Kees van Hondt in het Utrechtse Tivoli was zes weken van tevoren uitverkocht. Dat is nog nooit eerder een dj gelukt. Het lukte hem wel en het was een dolle boel in Tivoli op Derde Keesdag. Geen kaarten kunnen bemachtigen voor een van de Oud & Nieuw-feesten vanavond? Knip een paar takken uit je kerstboom en dans door de huiskamer op de onnavolgbare folkdeunen van dj Kees van Hondt.

Nieuwjaargeschenk van 3VOOR12

Het optreden van dj Kees van Hondt in het Utrechtse Tivoli was zes weken van tevoren uitverkocht. Dat is nog nooit eerder een dj gelukt, en een internationale ster-dj kun je hem niet eens noemen. Het lukte hem wel en het was een dolle boel in Tivoli op Derde Keesdag. Geen kaarten kunnen bemachtigen voor een van de Oud & Nieuw-feesten vanavond? Knip een paar takken uit je kerstboom en dans door de huiskamer op de onnavolgbare folkdeunen van dj Kees van Hondt.

Kees van Hondt is al jaren een verzamelaar van feestmuziek uit verschillende tijdperken en werelddelen. "Sommige mensen denken dat het maar wat flauwe kul is, maar het komt allemaal uit een zorgvuldig opgebouwde muziekcollectie. Daar ben ik al vanaf mijn middelbare schooltijd mee bezig." De afgelopen zes jaar zette Kees de boel op zijn kop tijdens de slotavond van Lowlands. Afgelopen zomer was hij zelfs te zien op het Hongaarse Sziget Festival. In 2011 komt Kees van Hondt niet naar Lowlands, wel naar Paaspop Schijndel.

Lees voor een uitgebreid verslag van Derde Keesdag in Tivoli het verhaal dat Gijsbert Kamer erover schreef op zijn blog.