15 jaar TopNotch: fotoverslag

Twee dagen lang de top van de Nederlandse hiphop in de Melkweg

Atze de Vrieze ,

TopNotch bestaat vijftien jaar, en vooraan bij Kempi staan kids van vijftien. Dan doe je iets goed als label. Twee dagen festival laten zien wat, want we zien zo'n beetje alles wat Nederlandse hiphop te bieden heeft: party en diepgang, futuristisch en conservatief, straat en academie, gevestigde namen en ruwe diamanten waar nog het nodige slijpwerk bij komt kijken. 3VOOR12 filmde alles, nu vast een fotoverslag.

Twee dagen lang de top van de Nederlandse hiphop in de Melkweg

TopNotch bestaat vijftien jaar, en vooraan bij Kempi staan kids van vijftien. Dan doe je iets goed als label. Even later staat een jonge rapper in de gang van de Melkweg spontaan auditie te doen bij labelbaas Kees de Koning. Ook in 2010 is er geen rapper die niet op zijn minst flirt met TopNotch.

Twee dagen festival in twee zalen Melkweg laten zien waarom, want we zien zo'n beetje alles wat Nederlandse hiphop te bieden heeft: party en diepgang, futuristisch en conservatief, straat en academie, gevestigde namen en ruwe diamanten waar nog het nodige slijpwerk bij komt kijken.

3VOOR12 nam alles op, maar om het terug te kijken moet je nog even geduld hebben tot zaterdagavond 19 februari. Dan zie je een compilatie van 15 jaar TopNotch in een speciale uitzending van veertig minuten op Nederland 3. Daarna zullen alle concerten te zien zijn op 3VOOR12TV. Voor nu: een fotoverslag.