Even voorstellen… de 3VOOR12AWARD jury Even voorstellen… de 3VOOR12AWARD jury

Zij kiezen met jou het beste Nederlandse album van het jaar

, Tomas Delsing

Even voorstellen… de 3VOOR12AWARD jury

Zij kiezen met jou het beste Nederlandse album van het jaar

Tomas Delsing ,

De genomineerde albums waren al langer bekend, nu kunnen we dan ook de achtkoppige jury van de 3VOOR12AWARD aan je voorstellen.

Zij kiezen met jou het beste Nederlandse album van het jaar

De genomineerde albums waren al langer bekend, nu kunnen we dan ook de achtkoppige jury van de 3VOOR12AWARD aan je voorstellen.  Een gevarieerd gezelschap met muzikanten, journalisten en mensen uit de muziekindustrie.

Tot de categorie muzikanten rekenen we Vieze Fur, bekend van hiphopformatie De Jeugd van Tegenwoordig; David Pino, oprichter en frontman van de Rotterdamse band El Pino and the Volunteers; Roald van Oosten, zanger/gitarist van Ghost Trucker en Bong-Ra, het breakcore alter-ego van Jason Köhnen.

Deze groep wordt bijgestaan door Leonieke Daalder, voormalig hoofdredacteur van 3VOOR12; Marlies Timmermans, hoofd PR bij het Eindhovense poppodium De Effenaar en medeorganisator van het piepjonge festival Into The Great Wide Open; Kink FM DJ Erik Timmerman en 3FM muziekredacteur Tijs van Liemt.

Samen bepalen de juryleden voor 50% de winnaar, het publiek maakt voor de andere helft uit wie er met de 3VOOR12AWARD, eeuwige roem en 1203,12 euro naar huis gaat. Heb je nog niet gestemd, doe dat dan hier!

Alles over de genomineerden lees je op onze speciale 3VOOR12AWARD site.

De 3VOOR12 AWARD wordt op 10 september uitgereikt in de Amsterdamse Desmet Studio's en wordt uitgezonden tussen 22.00 en 01.00u op 3FM. Wil je er liever live bij zijn? Dat kan. De eerste 50 gastenlijstplekken gaan NU open. Meld je hier aan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12