3VOOR12RADIO ondergaat vernieuwingen 3VOOR12RADIO ondergaat vernieuwingen

Nieuw item en meer flexibiliteit in live uitzendingen

, 3VOOR12 NL Redactie 3VOOR12

3VOOR12RADIO ondergaat vernieuwingen

Nieuw item en meer flexibiliteit in live uitzendingen

3VOOR12 NL Redactie 3VOOR12 ,

Misschien heb je het al gemerkt, maar er is het een en ander veranderd bij 3VOOR12RADIO. Maar wees niet ongerust, een heleboel zaken blijven ook gewoon bij het oude!

Nieuw item en meer flexibiliteit in live uitzendingen

Misschien dat je het al gemerkt hebt, maar er is een aantal dingen veranderd bij 3VOOR12RADIO. Zo is er bijvoorbeeld geen wekelijkse 3VOOR12RADIO live uitzending meer vanuit de Desmet Studio´s in Amsterdam. De reden hiervoor: er zijn de hele week en door het hele land leuke optredens. Door niet meer vast te zitten aan de donderdagavond ontstaat meer keuzevrijheid en kunnen de beste optredens gekozen worden voor de uitzending. Deze zullen overigens nog wel op donderdagavond uitgezonden worden, dus donderdag blijft de vaste live-avond!

Houd voor de live-optredens georganiseerd door 3VOOR12,  altijd de gastenlijst en onze site in de gaten, als er iets gebeurt, laten we je het weten hoe je erbij kunt zijn. Dat kan via de nieuwsbriefprijsvraag of het tijdelijk openen van onze gastenlijst: http://3voor12.vpro.nl/gastenlijst

Een andere verandering is dat het item 'De 3VOOR12' is komen te vervallen. Hierbij kon de luisteraar de laatste drie platen voor middernacht aandragen. In plaats hiervan komt nu De Plugplaat. Als je een geweldig nummer tegenkomt dat absoluut op de radio thuishoort, dan kun je dat insturen. Is het echt zo goed (PLUG), dan wordt ’t gedraaid. Daarna is het aan het publiek om te bepalen wat er gebeurt. Wordt de plaat goedgekeurd dan wordt-ie meer gedraaid, tot maximaal drie keer. Vindt het merendeel van de luisteraars het helemaal niets (BUTT), dan zul je ‘m ook niet meer horen.

Tot slot zal er meer aandacht worden besteed aan het album van de week. Het redactielid dat die week de recentie op 3VOOR12.nl heeft geschreven van het betreffende album, komt in de uitzending de keuze toelichten.

Gelukkig blijven een heleboel dingen bij het oude. Eric Corton blijft de dj van het 3FM-programma, Sharid Uppelschoten blijft De Waan van de Nacht doen en Menjo Visser blijft de muziek samenstellen. Genoeg vertrouwds dus! Kortom, er is geen enkele reden waarom je niet gewoon af zou moeten blijven stemmen op 3VOOR12RADIO!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12