3VOOR12AWARD: stembus dicht, gastenlijst open 3VOOR12AWARD: stembus dicht, gastenlijst open

Uitreiking donderdagavond in Desmet

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12AWARD: stembus dicht, gastenlijst open

Uitreiking donderdagavond in Desmet

Redactie 3VOOR12 ,

De stembus is gesloten. Jouw kans om je favoriete Nederlandse album van het afgelopen jaar te kiezen is voorbij. De vakjury velt vanavond zijn oordeel en dan is het morgen zover: in de Amsterdamse Desmet vindt de uitreiking plaats. De gastenlijst is nu open voor de laatste plekken.

Uitreiking donderdagavond in Desmet

De stembus is gesloten. Jouw kans om je favoriete Nederlandse album van het afgelopen jaar te kiezen is voorbij. Vanavond komt de vakjury bij elkaar om hun oordeel over de genomineerde albums te vellen. De stem van het publiek en de jury zorgen bij elkaar voor de uiteindelijke uitslag. Donderdag, morgen dus, is het zover: in Desmet zal bekend worden gemaakt wie de winnaar van de 3VOOR12AWARD 2009 is.

De uitreiking vindt donderdag plaats in de Amsterdamse Desmet Studio’s, van 22.00 tot 01.uur. De avond wordt gepresenteerd door onze eigen 3VOOR12RADIO dj Eric Corton en Annemieke Schollaardt en wordt live uitgezonden op 3FM en op 101.TV. De meeste genomineerden zullen er zijn, en zeker twee van hen treden ook op.

Goed nieuws voor zij die er ook bij willen zijn: de gastenlijst is nu open voor de laatste plekken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12