3VOOR12 zoekt webredacteur 3VOOR12 zoekt webredacteur

Reacties uiterlijk 7 september

, Redactie 3VOOR12

3VOOR12 zoekt webredacteur

Reacties uiterlijk 7 september

Redactie 3VOOR12 ,

Een vacature! 3VOOR12 is op zoek naar een webredacteur. Lees hier alles over wat we van je vragen en wat we jou kunnen bieden.

Reacties uiterlijk 7 september

3VOOR12 is op zoek naar een webredacteur. We zijn op zoek naar het volgende type:

Een gedreven webredacteur die in staat is zelf nieuws te genereren, met gevoel voor zowel het kleine nieuws als het diepgravende werk. Je laat je niet afschepen en je bent altijd op zoek naar een goed verhaal. Iemand die popnieuws kan wegen en zoveel mogelijk kan vertalen naar de Nederlandse situatie, die zich vastbijt en ingraaft en bij wie het bedenken van creatieve invalshoeken in het bloed zit. Tijdens een interview kies je niet voor de makkelijke weg, maar weet je op natuurlijke wijze het vertrouwen van de geïnterviewde te winnen. Uiteraard beschik je als 3VOOR12-kracht over een uitstekend netwerk, ben je op de hoogte van het wel en wee in de (Nederlandse) popwereld en kun je snel, goed en helder schrijven. Ervaring met filmen, monteren en fotograferen is een pré.

Wie ben jij?
- Je bent een teamspeler.
- Je hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van artikelen.
- Je hebt journalistieke vaardigheden en een HBO/Universitair   denk,- en werkniveau.
- Je bent bekend met crossmediaal publiceren.
- Je hebt kennis van en contacten met de Nederlandse muziekscene.

Wat bieden we?
Een veelzijdige baan (0,8 fte) met veel mogelijkheden in een dynamische omgeving. Het salaris ligt tussen 2.048,55 en 3.013,02 euro bruto per maand. De overige arbeidsvoor- waarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarsuitkering.

De vacature is in eerste instantie tot 1 januari 2010. Een langer dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Reacties dienen uiterlijk maandag 7 september 2009 bij ons binnen te zijn en kunnen worden gericht aan de VPRO, t.a.v. Patricia van der Steen, afdeling HRM, Postbus 11, 1200 JC Hilversum of gemaild worden naar vacature@vpro.nl . Wil je meer weten over de functie: Hoofd 3VOOR12, Martijn van der Vlist, m.vander.vlist@vpro.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12