2000 And One laat album remixen 2000 And One laat album remixen

Dylan Hermelijn legt lat hoog voor Voltt mix 2

, Atze de Vrieze

2000 And One laat album remixen

Dylan Hermelijn legt lat hoog voor Voltt mix 2

Atze de Vrieze ,

Eerder dit jaar verscheen Heritage, het bijzonder langverwachte debuutalbum van Dylan Hermelijn, alias 2000 And One. Volgende week verschijnt daarvan een remixversie. En daarna begint Hermelijn aan zijn ambitieze mix voor Voltt.

Dylan Hermelijn legt lat hoog voor Voltt mix 2

Eerder dit jaar verscheen Heritage, het langverwachte debuutalbum van Dylan Hermelijn, alias 2000 And One. Volgende week verschijnt daarvan een remixversie. Matthias Tanzmann, D’Julz, Onur Ozer, Tobi Neumann, Anton Pieete en Butch namen ieder een track onder handen. De mixen verschijnen op drie losse 12 inches en als een digitaal pakket. Bijna alle tracks op het album krijgen een remix.

Niet toevallig zijn er twee producers die Spanish Fly onder handen namen. “Spanish fly is een hit geworden. Die track heeft een tijdje in de top 10 van Beatport gestaan, en Luciano draait hem in zijn dvd, die binnenkort verschijnt.” De albumrelease bracht Hermelijn op nieuwe plekken. Dit najaar staan boekingen in Noord- en Zuid-Amerika op de agenda, en onlangs draaide Hermelijn in Japan. “Het Wire festival was te gek”, zegt hij. “Een avond eerder draaide ik back to back met Joris Voorn in de Womb in Tokio.”

Eind oktober is Hermelijn’s Remote Area-crew present op Amsterdam Dance Event, dit jaar op de zondag in de Melkweg. Daar gaat hij zich storten op een mix-album in de kersverse Voltt-serie. Bart Skils maakte de eerste, deel twee moet in februari uitkomen. Dat zou wel eens een complex werkje kunnen worden. “Ik ben heel wat van plan. Ik was erg onder de indruk van Joris Voorn’s Balance mix. Hij werkt met loops en parts. Het laatste halfjaar draai ik ook met Traktor, dus ik ben er aan gewend. Met mijn muzikale achtergrond ligt het voor de hand dat ik de geschiedenis in duik en alle soort muziek draai die de afgelopen twintig jaar belangrijk voor me zijn geweest. Ik mag wel gaan beginnen!”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12